نورالله حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد با بیان اینکه در مصوبات دولت در استان اصفهان محل دقیق تامین آب این استان مشخص نشده است، بیان داشت: از دولت خواسته شده که محل دقیق تامین آب استان اصفهان را مشخص کند.
حیدری خاطرنشان کرد: در این زمینه کارشناسان آب بی طرف برای انجام مطالعات فرستاده شوند که مشخص شود که آیا در این استان نقاطی برای انتقال آب وجود دارد یا این استان آب مازاد برای انتقال دارد یا خیر.
وی با بیان اینکه اگر چهارمحال و بختیاری آب مازاد داشته باشد، بیان داشت: در صورت داشتن آب مازاد آب را به استانهای همجوار منتقل می کنیم.
وی با اشاره به اینکه این استان جزو پرآب ترین استانهاست، بیان داشت: بیشتر روستاهای این استان از آب آلوده و بی آبی رنج می برند و زمین های کشاورزان به علت کم آبی زیر کشت نرفته است.
حیدری با اشاره به اینکه استانهای دارای نفت هم اکنون درصدی به خاطر نفت درآمد ویژه دارند، خاطرنشان کرد: به خاطر انتقال آب که حیاتی ترین نیاز انسانهاست هیچ گونه حقابه و امتیاز برای استان چهارمحال و بختیاری تاکنون در نظر گرفته نشده است.
وی همچنین تاخیر در تقدیم بودجه سال 89 به مجلس را از جمله مشکلاتی دانست که مجلس شورای اسلامی درگیر آن است و سپس تصریح کرد: با تاخیر این لایحه آسیب جدی به جامعه وارد خواهد شد و مجلس به دلیل عدم فرصت کافی آثار خود را در متن بودجه قرار خواهد داد.
نظر شما