غلامرضا نجفی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: ایجاد یک اردوگاه آموزش و پرورش مجهز در کرج یک ضرورت است و باید در اسرع وقت راه اندازی شود.
وی ادامه داد: ایجاد چنین اردوگاهی توان آموزش و پرورش را برای گسترش فعالیتهای خود افزایش می دهد و ما را در انجام فعالیتهای فرهنگی موفق تر می کند.
این مسئول بیان کرد: مجمتع یادشده در صورت احداث، یک ظرفیت وسیع برای ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای آموزشی و پرورشی فراهم و کمک می کند دانش آموزان به موازات تحصیل علم در فعالیتهای پرورشی نیز شرکت بیشتری داشته باشند.
نجفی خاطرنشان کرد: در بخشهایی از کرج، زمین مورد نیاز برای احداث این اردوگاه وجود دارد فقط کافیست ادارات ذیربط در این زمینه با ما همکاری داشته باشند.
وی یادآور شد: تلاشهای فرمانداری در این خصوص می تواند بسیار راهگشا باشد و حمایتها و تعامل ادارات ذیربط را با ما همراه کند.
این مسئول اضافه کرد: البته لازم است این اردوگاه در مکانی مناسب احداث شود و تا حد ممکن از امکانات مورد نیاز برخوردار باشد.
نظر شما