پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ دی ۱۳۸۸، ۱۸:۲۱

شورای شهر مشهد با اضافه شدن شهرک باهنر به حوزه شهری موافقت کرد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس شورای شهر مشهد گفت: شورای شهر با اضافه شدن شهرک باهنر به مدیریت و حوزه شهری مشهد موافقت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد طباطبایی ظهر سه شنبه در پی اختلاف شهرداری و فرمانداری مشهد در رابطه با وضعیت مدیریت شهری شهرک شهید باهنر مشهد در جمع خبرنگاران افزود: شهرک شهید باهنر مشهد که در حریم شهری مشهد با جمعیتی بالغ بر 30 هزار واقع شده است که بر اساس تقسیمات کشوری جز روستا محسوب می شود که در این راستا در طرح جامع شهری مشهد اضافه شدن این محدوده به حوزه شهری مشهد لحاظ شده است.

رئیس شورای شهر مشهد گفت: در این راستا فرمانداری مشهد با پیگیری موضوع و طی شدن مراحل قانونی به منظور اضافه شدن این شهرک به مدیریت شهری مشهد انجام دهد و شورای شهر مشهد نیز در این رابطه اعلام آمادگی می کند.

طباطبایی با بیان اینکه خدمت رسانی به حاشیه شهر مشهد جز اولویت های کاری شورای شهر است، خاطرنشان کرد: بالابردن امکانات رفاهی و خدمات شهری در حاشیه های شهری بزرگ مانند مشهد به منظور ارتقاء برخورداری این مناطق جز اولویتهای دستور کاری شورای شهر مشهد است.

کد خبر 1008038

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha