پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ دی ۱۳۸۸، ۱۶:۰۳

84 واحد مسکونی برای مددجوان کمیته امداد گلستان ساخته شد

84 واحد مسکونی برای مددجوان کمیته امداد گلستان ساخته شد

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد گلستان اعلام کرد: از ابتدای سال 88 تاکنون تعداد 84 واحد مسکونی برای مددجویان زیر پوشش این نهاد ساخته شد.

عباس حاجی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: این واحدها از محل اعتبارات سفر دوم هیئت دولت به استان ساخته شد و هزینه آن تامین شده است.

وی اظهار داشت: این واحدها در تمامی شهرستانها به جز شهرستانهای گنبد و گالیکش برای مددجویان زیرپوشش این نهاد ساخته شده است.

وی اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح را هفت میلیارد و 560 میلیون ریال از محل سفر دوم هیئت دولت به استان اعلام کرد.

به گفته حاجی اکبری، همیشه سرپناه و مکانی امن برای آسایش و گذران زندگی یکی از نیازهای مهم نوع بشر بوده است و مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز از آن مستثنی نیستند و این نهاد در کنار سایر خدمات خود، در این خصوص نیز فعالیتهای قابل توجهی داشته است.

مدیرکل کمیته امداد گلستان به دیدار جمعی از مددجویان استان با رهبر فرزانه انقلاب اشاره کرد و بیان داشت: به مناسب ایام سوگواری سالار شهیدان، 40 نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره)استان گلستان با مقام معظم رهبری دیدار کردند.

55 هزار خانوار در گلستان زیر پوشش کمیته امداد هستند.

کد خبر 1009779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha