پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ دی ۱۳۸۸، ۱۵:۲۳

راه‌اندازی موزه رادیو در دستور کار قرار گرفت

راه‌اندازی موزه رادیو در دستور کار قرار گرفت

در جلسه‌ای که با حضور معاون صدا، مدیر رادیو تهران، مدیر کل فنی صدا و مسئولان سازمان میراث فرهنگی برگزار شد، راه‌اندازی موزه رادیو در دستور کار این دو سازمان قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه محمدحسین صوفی معاون صدا ساختمان قدیمی رادیو را به عنوان هویت و شناسنامه رسانه شنیداری ایران دانست و افزود: از آنجایی که یکی از وظایف سازمان میراث فرهنگی ثبت و ضبط آثار فرهنگی است، بنابراین حفظ آثار رادیویی نیز به نوعی حفظ هویت ملی و تاریخی کشور محسوب می‌شود که بهتر است هر چه سریعتر تدابیری برای راه اندازی یک موزه رادیویی بیندیشیم.

وی با اشاره به ثبت خاطرات  اساتید و پیشکسوتان رادیویی در معاونت صدا گفت: ما از این طریق در واقع حافظه تاریخی رادیو را حفظ کرده‌ایم، اما به لحاظ حفظ تجهیزات قدیمی رادیو و تجربیاتی که تا پیش از دیجیتالی شدن پخش و تولید بوده اقدامی صورت نگرفته است. به همین دلیل در نظر داریم با همکاری سازمان میراث فرهنگی ضمن حفظ این میراث گرانبها ساختمان قدیمی رادیو ارک هم احیا شود.

علویان مدیر کل حفظ و احیا میراث فرهنگی با پذیرش پیشنهاد راه‌اندازی موزه رادیو گفت: یکی از شاخه‌های میراث فرهنگی، میراث گفتاری و شنیداری است و اگر در مکانی آثاری از مفاخر و مشاهیر که در رادیو نیز آثاری از آنها به جای مانده جمع آوری شود، می‌توان موزه‌ای راه اندازی کرد تا به نحوی در ذهن مردم ثبت شود.

محمد جهانی مدیر رادیو تهران گفت: توجه به گسترش فرهنگ گردشگری و چگونگی حفظ و احیا آثار فرهنگی کشور در دستور کار این شبکه قرار دارد.

کد خبر 1009920

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha