به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک مقام دولت یمن ضمن استقبال از طرح انگلیس برای برگزاری کنفرانس بین المللی این کشور در لندن گفت: این اقدام گامی صحیح برای حمایت بین المللی از توسعه یمن و مبارزه با بحرانهای ناشی از بیکاری و فقر در این کشور است.
دفتر نخست وزیری انگلیس روز گذشته در بیانیه ای اعلام کرد: گوردون براون همپیمانان بین المللی خود را برای حضور در نشستی در لندن با هدف بررسی اوضاع یمن دعوت کرده است.
بر این اساس نشست مذکور که در 28 ژانویه (8 بهمن) برگزار می شود راه های مقابله با بحران یمن به ویژه در سایه تلاش ناکام برای منفجر کردن هواپیمای آمریکایی را بررسی خواهد کرد.
دفتر نخست وزیر انگلیس پیشنهاد برگزاری کنفرانس بین المللی یمن را بصورت موازی با کنفرانس مشابهی داده که در همین تاریخ و برای بررسی اوضاع افغانستان در لندن برگزار خواهد شد.
خاطرنشان می شود که پس از مشخص شدن نقش شبکه تروریستی القاعده شاخه یمن در اقدام جوان 23 ساله نیجریایی برای بمب گذاری در یک هواپیمای عازم آمریکا، مقامهای غربی به شدت نگران تبدیل یمن به پایگاه فعالیت گروههای تروریستی شده اند.
نظر شما