پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ دی ۱۳۸۸، ۸:۳۱

صنعت گاومیش داری در گلستان کم رونق شده است

صنعت گاومیش داری در گلستان کم رونق شده است

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره امور دام سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: صنعت گاومیش داری در استان و کشور در آستانه فراموشی و کم رونقی است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، رحمت الله سمیعی شامگاه یکشنبه در حاشیه نشست کارشناسان پروژه های گاومیش داری کشور در بندرترکمن افزود: متاسفانه گاومیش داری در کشور و منطقه سنتی است و صرفه اقتصادی ندارد.

وی اظهار داشت: گاومیش داری باید اقتصادی شود و فعالان این بخش از آخرین دستاوردهای روز جهان برای توسعه این صنعت بهره مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که تولید، اقتصادی نباشد، این صنعت رونق نخواهد گرفت و موفق نمی شود و باید از نژادهای خارجی در این صنعت استفاده شود.

به گفته سمیعی، در حال حاضر عمده نژادهای گاومیش موجود در استان به نژادهای خزری و رودخانه ای معروف هستند و بیشترین پراکنش آن در بندرگز است.

مدیر امور دارم سازمان جهاد کشاورزی گلستان بیان داشت: در شهرستانهای آق قلا، گنبد و آزادشهر نیز این گونه دامی پراکنش دارد.

وی میزان تولید روازنه شیر در استان را حدود هزار و 60 تن اعلام و اضافه کرد: 900 تن این تولیدات در صنایع لبنی استان مورد استفاده قرار می گیرد.

وی یادآور شد: همچنین 80 درصد گوشت تولیدی استان در منطقه مصرف می شود و 20 درصد نیز در قالب فروش دام زنده به دیگر مناطق کشور صادر می شود.

کد خبر 1010819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha