پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۱۰

ملاباشی به مهر خبر داد:

معرفی موسسات مجازاعزام دانشجو به قوه قضاییه/ غیرمجازها بیشتر از مجازها

معرفی موسسات مجازاعزام دانشجو به قوه قضاییه/ غیرمجازها بیشتر از مجازها

معاون دانشجویی وزارت علوم از ارائه فهرست اسامی موسسات مجاز اعزام دانشجو به خارج به قوه قضاییه و وزارت امور خارجه خبر داد و گفت: وزارت علوم مسئولیتی در قبال برخورد با موسسات اعزام دانشجو به خارج ندارد و قوه قضاییه باید با متقلبان در این زمینه برخورد کند.

محمود ملاباشی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برخورد با موسسات غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج که قصد فریب شهروندان متقاضی ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند خواستار اقدام قوه قضاییه شد و گفت: "وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نمی تواند برای موسسات غیر مجاز پلیس را خبر کند و بگوید آنها را دستگیر کنید. بلکه از نظر روال باید قوه قضاییه کمک کند اما مردم هم باید هوشیار باشند."

معاون دانشجویی وزیر علوم معرفی موسسات مجاز اعزام دانشجو به خارج را وظیفه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برشمرد و گفت: "تقلب در جامعه وجود دارد و بیشتر از آنچه مجاز است موسسه غیرمجاز تاسیس می شود. حتی تابلوهایشان را بر فراز موسسه غیرمجازشان نصب می کنند. این دیگر با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیست بلکه برخورد با آنها به قوه قضاییه مربوط می شود."

ملاباشی افزود: "وقتی دانشجویان، دیپلمه ها و حتی افرادی با سطح تحصیلات سیکل برای یافتن یک خبر یا عکس، ظرف چند دقیقه تمام فضای مجازی و سایت ها را جستجو می کنند چگونه است که وقتی می خواهند به خارج از کشور بروند توانایی متوجه شدن اینکه موسسه ای غیرمجار قصد فریبشان را دارد را از دست می دهند."

وی در بیان انتظارش از مردم به مهر گفت: "مردم خودشان باید غیر مجازها را زمین گیر کنند. برخی اوقات واقعا تعجب می کنم که برخی می گویند ما نمی دانستیم."

معاون دانشجویی وزیر علوم افزود: "لیست موسسات مجاز اعزام دانشجو به خارج اعلام شده و هر تغییری در این لیست اعلام می شود."

کد خبر 1011600

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha