پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۲۶

ریکلمه خیال بازگشت به تیم ملی آرژانتین را ندارد

ریکلمه خیال بازگشت به تیم ملی آرژانتین را ندارد

خوان رومن ریکلمه هنوز مشکلات خود با دیه گو مارادونا، سرمربی تیم ملی آرژانتین را حل ناشده می بیند و انتظار نمی رود تغییری در تصمیم این بازیکن مبنی بر بازگشت به تیم ملی ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، هافبک تیم فوتبال بوکاجونیورز به خبرنگاران گفته در ماه ژوئن و زمانی که تیم ملی آرژانتین در رقابت های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی شرکت می کند او به تعطیلات خواهد رفت.

ریکلمه که در موفقیت تیم ملی آرژانتین در رقابت های جام جهانی 2006 نقش پررنگی داشت، در ماه مارس سال 2009 به دلیل اختلافاتی که با ماردونا داشت از فوتبال ملی کناره گیری کرد. مارادونا که در سال 2008 هدایت تیم ملی آرژانیتن را بر عهده گرفت  با انتقاد از بازی ریکلمه، این بازیکن را در چند بازی دوستانه به تیم ملی دعوت نکرد.

کد خبر 1011643

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha