به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، هدف از برگزاری این آزمون ارتقای سطح دانش دهیاران استان اعلام شده و نتایج آن فردا اعلام می شود.
آزمون مکاتبه ای دهیاران پس از ارسال بسته آموزشی شامل کتاب های برنامه ریزی و کنترل پروژه های روستایی، مدیریت توسعه زیر ساخت های خدماتی روستایی، اصول و مبانی بهداشت روستایی، فضای سبز روستایی و منابع مالی و درآمدهای دهیاری ها برای دهیاران برگزار شده و از نفرات برتر در سطح ملی تقدیر به عمل می آید.
از ابتدای سال جاری چندین آزمون حضوری برای دهیاران با محوریت قوانین و مقررات ساخت و ساز روستا، منابع درآمدی دهیاری ها و مدیریت سیلاب برگزار گردیده و آزمون ICDL نیز هم اکنون در حال اجرا است.
گفتنی است تا پایان سال جاری یک آزمون دیگر با محوریت توسعه و اشتغال روستایی برای دهیاران برگزار خواهد شد.
نظر شما