دکتر طیبه ماهروزاده در پاسخ به خبرنگار مهر در مورد حوزه های علمی که زنان دانشمند جهان اسلام در اجلاس بین المللی زنان دانشمند جهان اسلام حضور دارند، افزود: فعالیتهای زنان دانشمند جهان اسلام در علوم پایه، مهندسی، پزشکی، کشاورزی و علوم انسانی ارزیابی می شوند.
وی ظهار داشت: در این همایش سه محور از قبیل اصول و مبانی نظری، جایگاه و نقش زنان، مسائل و مشکلات زنان و راهکارهای آنها بررسی خواهد شد.
مشاور وزیر علوم افزود: در این همایش به حقوق زنان از نظر حقوق و مسئولیتهای خانوادگی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی پرداخته می شود. همچنین در این همایش به جایگاه زنان در تاریخ تمدن اسلامی، جایگاه علمی زنان در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه، جایگاه آنان در سازمانهای دولتی و غیر دولتی، نقش زنان در خودکفایی علمی و توسعه پایدار و وضعیت آموزش عمومی زنان در کشورهای اسلامی می پردازیم.
ماهروزاده ادامه داد: در این اجلاس به مشکلاتی از قبیل بیسوادی، کمبود فرصتهای شغلی، آموزشی و ترک تحصیل، فقر و فحشا، کمبود قوانین حمایتی شغلی هنگام بارداری، مراقبت از کودک حین اشتغال، خشونت، اعتیاد و انواع بیماریها از قبیل ایدز پرداخته و راهکارهای لازم ارائه می شود.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد تعداد دانشمندان شرکت کننده در این همایش گفت: تاکنون بیش از 20 نفر شرکت کرده اند که این میزان در حال افزایش است.
مشاور وزیر علوم اظهار داشت: همایش زنان دانشمند مسلمان 7 و8 بهمن ماه در محل وزارت علوم برگزار می شود و آخرین مهلت ارسال مقاله به دبیرخانه همایش 27 دی ماه است.
نظر شما