به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر شامگاه چهارشنبه در مراسم افتتاح این خط در جمع خبرنگاران گفت: شرکت CMA-CGM که سومین خط بزرگ کانتینری دنیا را در اختیار دارد یک خط کشتیرانی فرانسوی است که پس از ماهها مطالعه و تحقیق و کسب اطمینان و شناخت کافی از نحوه عملکرد ترمینال کانتینری بندر بوشهر و اطلاع از توان بالقوه بازار واردات و صادرات و ترانزیت ایران، برای برقراری این سرویس اعلام آمادگی کرد.
سیاوش ارجمندزاده افزود: این شرکت با در اختیار داشتن بیش از 300 فروند کشتی در 400 بندر جهان حضور دارد.
وی تعداد کشتی های فعال این شرکت که در محدوده آبهای خلیج فارس حضور دارند را پنج فروند عنوان کرد و گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته سه فروند کشتی به صورت هفتگی در مسیر دریایی بندر بوشهر به بنادر خورفکان و جبل علی در امارات متحده عربی فعالیت نمایند.
نماینده شرکت CMA-CGM نیز در این آیین هدف از انتخاب بندر بوشهر را ایجاد زیرساختهای مناسب در این بندر طی سالهای اخیر خواند و از آمادگی برای افزایش فعالیت تا 10 برابر میزان فعلی خبر داد.
رضا مختاری افزود: نمایندگی شرکت CMA-CGM آمادگی دارد کانتینرهای وارد کنندگان را در محوطه دپوی خود در تهران نگهداری کرده و کانتینر خالی نیز در اختیار صادرکنندگان قرار دهد.
نظر شما