پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۵۴

اخبار تئاتر فجر/

معرفی داوران خارجی/ حضور 46 گروه تئاتری در بازار تئاتر

معرفی داوران خارجی/ حضور 46 گروه تئاتری در بازار تئاتر

داوران خارجی بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سه هنرمند شناخته شده از کشورهای کانادا، سوئد و گرجستان در هیئت داوری بخش مسابقه بین‌الملل بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر حضور دارند. "برایان دالی" از کانادا، "هیلدا هلویگ" از سوئد و "لوان ختاگوری" از گرجستان در کنار دو داور ایرانی آثار بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره بیست و هشتم تئاتر فجر را ارزیابی خواهند کرد.

همچنین در بازار تئاتر بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر نیز بیش از 46 گروه تئاتری حضور خواهند داشت. در این بازار که حاوی 50 غرفه است و از دوم تا ششم بهمن‌ماه در طبقه دوم تالار وحدت برپا می‌شود دفاتر و نهادهای رسمی نظیر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حوزه هنری، کانون پرورش فکری کودک و نوجوان، جشنواره و دفتر تئاتر دانشگاهیان، دفتر تئاتر عروسکی، دفتر تئاتر آیینی‌ و سنتی ، دفتر تئاتر کودک، دفتر تئاتر خیابانی و دفتر امور استان نیز حضور خواهند داشت.

هچنین در غرفه‌ای با عنوان مرکز هنرهای نمایشی در اختیار گروه‌ها و هنرمندانی قرار می‌گیرد که قصد معرفی آثار خود را دارند. بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با دبیری حسین پارسایی از 2 تا 11 بهمن‌ماه در تهران برگزار می‌شود.
کد خبر 1012900

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha