پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ دی ۱۳۸۸، ۱۸:۰۶

آیت‌الله جوادی آملی:

وزارت ارشاد دانشکده هنر اسلامی تأسیس کند

وزارت ارشاد دانشکده هنر اسلامی تأسیس کند

قم - خبرگزاری مهر: آیت‌الله جوادی آملی بر ضرورت تشکیل دانشکده هنر اسلامی تحت پوشش وزارت ارشاد تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله عبدالله جوادی آملی عصر پنج‌شنبه، طی سخنانی در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران این وزارتخانه با تأکید بر ضرورت توجه به هنر اسلامی در کشور، اظهار داشت: برای پیاده کردن هنر اسلامی ما نیاز به ایجاد یک دانشکده‌ای داریم که تحت پوشش وزارت ارشاد به تربیت پژوهشگران هنری بپردازد.

وی افزود: باید توجه داشت که هنر وقتی اسلامی می‌شود که بتواند معقول را محسوس کند، هنر آن چیزی است که در اوج عروجش معقول را بفهماند و آن وقت است که از این هنر، سینمای اسلامی و سریالی چون حضرت یوسف(ع) پدید می‌آید.

آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به اینکه سریال امام علی(ع) مربوط به سینمای اسلامی نیست، گفت: سریال امام علی(ع) یک روضه خوانی سیار است و نمی‌توان آن را سینمای اسلامی دانست زیرا بیشتر شبیه تعزیه مدرن است.

وی همچنین تصریح کرد: بازیگرانی که اهل نماز و روزه نیستند، گرفتار وهم و خیال هستند و به عقل نمی‌رسند و انسان هنرمند باید بتواند جامعه را به خوبی تغذیه کند.

این استاد حوزه علمیه در ادامه با اشاره به اهمیت نقش یک هنرمند در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: انسان هنرمند می‌تواند مسائل جامعه را تجزیه و تحلیل کند و باید کسانی تربیت شوند که بدانند اگر هنر صادق باشد، غیراسلامی نخواهد بود.

جوادی آملی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه دانشگاه‌های ما وامدار دانشگاه‌های غرب هستند، گفت: غربی‌ها علوم تجربی غارت شده را در کتاب‌ها نوشتند و ما ترجمه کردیم و به اهل دانشگاه‌هایمان دادیم و با این حال انتظار داریم که دانشجویان ما اهل نماز تربیت شوند.

وی اضافه کرد: کشوری می‌تواند روی پای خود بایستد که رهبری توده مردم را خواص و رهبری خواص را اخص بر عهده بگیرد.

وی توصیه کرد: اگر می‌خواهید روی پای خود بایستید با خواص بهتر از این و با اخص دقیق‌تر رفتار داشته باشید.

کد خبر 1013124

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha