پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۵۸

با حضور وزیر کشور؛

مراسم معارفه استاندار ایلام برگزار شد

مراسم معارفه استاندار ایلام برگزار شد

ایلام - خبرگزاری مهر: مراسم معارفه استاندار جدید ایلام با حضور وزیر کشور در محل استانداری ایلام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، مجتبی اعلایی که روز یکشنبه هفته گذشته به عنوان استاندار ایلام معرفی شده بود، صبح شنبه با حضور نجار وزیر کشور و مسئولان استانی به طور رسمی در محل استانداری ایلام به عنوان استاندار جدید ایلام معرفی شد.

این معارفه در حالی صورت گرفت که استان ایلام نزدیک به سه ماه از داشتن استاندار بی بهره بود و با سرپرستی اداره می شد.

در این مراسم مجتبی اعلایی که در آغاز به کار دولت نهم، مدتی سمت رئیس تشریفات ریاست جمهوری را برعهده داشت به عنوان استاندار جدید ایلام معرفی شد.

وی مدتی نیز با حکم شیخ الاسلام مسئول دفتر سابق رئیس جمهور، به عنوان معاون پیگیریهای دفتر رئیس جمهور انتخاب شده بود.

اعلایی همچنین پیش از آن در سمتهای مدیر کل روابط عمومی سازمان صداو سیما، مدیر کل روابط عمومی و بین الملل شهرداری تهران مشغول به کار بوده است.

پیش از این سیدمحمد غروی استاندار ایلام بود.

استان ایلام از استانهای مرزی غرب کشور با 550 هزار نفر جمعیت به مرکزیت شهر ایلام است.

کد خبر 1013690

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha