دکتر پیمان یوسفی آذر در گفتگو با خبرنگار مهر با انتقاد از راهسازان در منطقه روستایی "چین" از توابع کوهرنگ استان چهار محال و بختیاری گفت: مجوز قطع سه هزار درخت دیگر در این منطقه کاملا غیر قانونی است و ما جلوی فعالیت آنها را خواهیم گرفت و این مسئله باید در کمیته های ویژه بررسی شود زیرا قطع درخت غیر قانونی است و ما اجازه قطع هیچ درختی را نمی دهیم.
در همین مورد یک عضو شورای اسلامی روستای چین در کوهرنگ بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن مخالفت با تداوم پروژه راهسازی که روستای چین از توابع کوهرنگ چهارمحال و بختیاری را به روستای " بزنوی" استان لرستان متصل می کند گفت: این جاده سازی به افزایش قاچاق کرفس در منطقه کمک می کند و ما به عنوان اهالی این روستا هیچ منفعتی با کشیدن این جاده نداریم.
حسینعلی درخشان اضافه کرد: مراتع ما پوشیده از علفزارهایی است که گونه خاصی از کرفس که خیلی هم گرانقیمت هم هست در این مراتع زیاد روییده می شود. با این حال هر ساله گروهی 300 نفره که مسلح هم هستند به این منطقه می آیند و تمامی کرفسها را از بوته می کنند و می برند. این کار حدود 16 سال است که انجام می شود. این جاده می تواند کار حمل و نقل قاچاق کرفس را برای آنها آسان کند.
این روستانشین به نامه نگاریهای انجام شده با حراست فرمانداری کوهرنگ و دفتر مناطق محروم وزارت کشور(استانداری)اشاره کرد و افزود: در نامه های جداگانه از مسئولان التماس کرده ایم جلوی این فعالیتها را بگیرند زیرا احتمال درگیری و خونریزی در منطقه وجود دارد اما تا به حال هیچ جوابی نگرفته ایم و به حرف ما توجهی نمی شود.
عضو شورای روستای چین اظهار کرد: این جاده برای ما سودی ندارد و تنها طبیعت منطقه را از بین می برد و زندگی ما را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر این جاده کشیده شود ما مجبوریم منطقه را ترک کنیم. این جاده درهشت ماه از سال برفگیر و باران خیز است و عبور و مرور در آن غیر ممکن است. اگر مسئولان دلسوز ما هستند جاده دسترسی از روستای " دورک خویه" که با ما تنها سه کیلومتر فاصله دارد را بازسازی کنند.
از دیگر سو، یک عضو شورای روستای " تلو" از توابع منطقه کوهرنگ بختیاری به خبرنگار مهر گفت: فاصله روستای ما تا روستای چین آنقدر به هم نزدیک است که با یکساعت پیاده روی می توان به آنجا رفت و ما مخالفت خودمان را با موضوع احداث این جاده در روستای چین که همجوار روستای ماست اعلام کرده ایم زیرا این جاده مراتع ما را نابود خواهد کرد و زندگی ما به مراتعمان بستگی دارد.
امیرقلی والی نیا اضافه کرد: سئوال اینجاست که روستایی با 36 خانوار(روستای تلو) که نه آب لوله کشی دارد، نه برق دارد، نه مخابرات دارد و نه عبور و مرور آنچنانی در آن صورت می گیرد و نه زیارتگاهی در آن هست، چه نیازی به کشیدن راهی با این وسعت دارد.
نظر شما