فرزاد فرهادی راد به خبرنگار مهر در اهواز گفت : با اجرای ششمین طرح پاکسازی مناطق آلوده به مواد مخدر در شهرستان اهواز که از ساعت 15 الی 17 روز سه شنبه در منطقه ی کوی رمضان انجام شد، 22 توزیع کننده مواد مخدر دستگیر و دو هزار و یک صد گرم از انواع مواد مخدر از آنان کشف و ضبط شد.
وی افزود: در این طرح که با همکاری 400 نفر از مأموران نیروی انتظامی اجراشد، همچنین 115 دستگاه تجهیزات دریافت از ماهواره کشف و ضبط شد. در پنج عملیات گذشته نیز 127 متهم دستگیر شدند.
فرهادی راد تصریح کرد: در اجرای طرح های پاکسازی مناطق آلوده شهرستان اهواز، نیروی انتظامی به صورت گسترده به یکی از مناطق آلوده که از قبل به صورت دقیق شناسایی شده وارد می شود و همه کسانی که در زمینه انجام های کارهای غیرقانونی نظیر توزیع و فروش مواد مخدر دست دارند را دستگیر و به دستگاه قضا می سپارد.
نظر شما