پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ دی ۱۳۸۸، ۱۴:۱۰

50 روستای شهرستان درمیان با تانکر آبرسانی می شود

50 روستای شهرستان درمیان با تانکر آبرسانی می شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 50 روستای شهرستان درمیان با تانکر آبرسانی می ‌شود، گفت: به طور متوسط ماهانه 900 سرویس آب به این روستاها حمل می‌ شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، علی اکبر بسکابادی ظهر شنبه در بازدید از مجتمع های آبرسانی شهرستان درمیان مجموع روستاهای شهرستان مرزی درمیان را 147 روستا برشمرد و بیان داشت: از این تعداد 66 روستا دارای شبکه آبرسانی هستند.

وی با بیان اینکه 13 هزار و 368 مشترک روستایی درمیان از آب سالم بهره‌ می‌ برند، افزود: 50 روستای شهرستان با تانکر آبرسانی می ‌شوند و به طور متوسط ماهانه 900 سرویس آب به روستاهای نیازمند درمیان حمل می ‌شود.

وی اظهار داشت: برخی از روستاها یا از قنات استفاده می‌ کنند و یا با تانکر آب ساکنان آن تامین می ‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی با اشاره به روستاهایی که نیازمند اصلاح و توسعه شبکه بودند، گفت: این روستا طی نظارت به عمل آمده و بازدیدهای مکرر توسط مأمورین این اداره و با رعایت اولویت فرسودگی و حفاری شناسایی شدند و در محل‌های مربوطه در روستاهای آبگرم هزار و 500 متر، شهرک اسلامشهر هزار متر، احمدآباد طبس 500 متر، تخویج 200 متر، خونیکسار 250 متر و گزیک 200 متر لوله‌گذاری انجام شده است که از این طریق در مجموع بالغ بر 120 خانوار از آب شرب سالم بهداشتی بهره‌ مند شده‌ اند.

بسکابادی از فراهم شدن امکان پرداخت الکترونیکی قبوض شهرستان خبر داد و افزود: بنا بر اعلام معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو و در راستای اهداف دولت الکترونیک، تکریم مشترکین و کاهش سفرهای درون شهری، امکان پرداخت غیر حضوری قبوض آب در بانک‌ها فراهم شده است.

وی اظهار داشت: مشترکین آب روستایی در خراسان جنوبی فعلاً می‌ توانند از طریق سامانه پرداخت الکترونیکی در بانک‌های ملی، ملت و پست بانک نسبت به پرداخت صورتحساب آب مصرفی خود اقدام کنند.

کد خبر 1013839

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha