پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ دی ۱۳۸۸، ۱۵:۵۵

شهپری:

استان فارس جایگاه یازدهم حوزه صنعت کشور را داراست

استان فارس جایگاه یازدهم حوزه صنعت کشور را داراست

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن استان فارس از جایگاه یازدهم این استان در حوزه صنعت خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، علی شهپری ظهر شنبه در نشستی به خبرنگاران گفت: اگر فقط مصوبات دور اول تا سوم سفر هیئت دولت و مقام معظم رهبری به استان در زمینه تکمیل واحدها، تزریق تسهیلات و کامل شدن زیرساختها انجام شود با توجه به سرانه سرمایه گذاری، رتبه اقتصادی، ظرفیتها و توان صنعتی، شرایط متنوع آب و هوایی و مهاجرت پذیری قشر فرهیخته و سرمایه گذاران رسیدن به جایگاه هفت کشور ظرف مدت سه سال دور از انتظار نیست.

وی خاطرنشان کرد: البته در این خصوص برای رسیدن به این رتبه باید تمامی مدیران کشور، وزارت صنایع، بازرگانی، اقتصاد و مدیران استان به ویژه استاندار و معاونان وی این هدف گذاری را در برنامه های توسعه ای استان تعریف و دنبال کنند.

رئیس سازمان صنایع و معادن استان فارس با اشاره به اجرای طرحهای آمایش صنعت در شهرستانهای مختلف فارس نیز بیان کرد: با توجه به میزان اطمینان به سرمایه گذاری، بازدهی در بازار، توجیه پذیری اقتصادی و جلوگیری از اشباع بازار تاکنون هزار و 800 میلیارد تومان طرح به بانک صنعت و معدن معرفی شده که 600 میلیارد تومان آن مصوب شده است.

شهپری طرح های پتروشیمی مصوب در دور اول سفر ریاست جمهوری به استان و مصوبات مقام معظم رهبری را به عنوان طلب قطعی مردم فارس از دولت اعلام کرد و گفت: این طرحها در راستای صنعتی شدن استان مصوب شده و وزارت نفت باید در سیاستهای راهبردی و بلندمدت خود موانع احتمالی برای پیشبرد این پتروشیمی های دهگانه را برطرف کند.

وی همچنین از تولید خودرو سواری توسط ایران خودرو در استان خبر داد و گفت: اگر چه تصمیم گیری پیرامون مراحل نهایی تولیدات محصولات ایران خودرو در فارس با تاخیراتی همراه بود اما این امر نتیجه مناسبی به دنبال داشت و در نهایت شرکت ایران خودرو به این نتیجه رسید که در ایران خودروی فارس تولید چند خودروی سواری جایگزین طرح تولید ماشینهای دیزل شود.

کد خبر 1014003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha