به گزارش خبرنگار مهر، آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال برای دیدار در هفته بیست و دوم برابر سایپا عصر امروز(شنبه) در ورزشگاه شهید دستگردی برگزار شد و بازیکنان زیر نظر صمد مرفاوی آخرین تاکتیک ها را مرور کردند.
در ابتدای این تمرین صمد مرفاوی دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد و با اشاره به اهمیت این بازی از بازیکنانش خواست با تلاش و همت خود سه امتیاز این بازی را به از آن استقلال کنند تا این تیم همچنان جزو تیم های بالانشین جدول باشد.
رضا عنایتی که بتازگی مورد بخشش باشگاه استقلال قرار گرفته است در تمرین عصر شنبه غایب بود که دلیل این غیبت هم اعلام نشد.
در این تمرین وحید طالب لوو خسرو حیدری پس از مدتها غیبت به علت حضور در تمرینات تیم ملی امروز به جمع بازیکنان اضافه شدند. بیک زاده قبل از این به تمرینات برگشته بود.
در تمرین امروز آبی پوشان تنها چهار تماشاگر حضور داشتند و در سکوت تمرین را تماشا کردند.
محمد محمدی، میلاد نوری، پائلو رینالدو ، کیانوش رحمتی و محسن یوسفی بازیکنانی بودند که به علت مصدومیت و بیماری در کنار سایر آبی پوشان تمرین نکردند.
تیم فوتبال استقلال در هفته بیست و دوم رقابتهای لیگ برتر عصر یکشنبه در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم سایپا خواهد رفت.
نظر شما