به گزارش خبرنگار مهر، محمد پروین پس از تساوی یک بر یک عصر شنبه تیمش برابر ذوب آهن اضافه کرد : پرسپولیس با مربیگری کرانچار مدتی بود که در نتیجه گیری عملکرد موفقی نداشت و نمی توانست امتیازات لازم را کسب کند و نیاز بود تا تیم دستخوش تغییراتی شود که با آمدن علی دایی این تحول در تیم ایجاد شد.
وی تصریح کرد: تغییرسرمربی، باعث متحول شدن تیم و ایجاد انگیزه تازه در بین بازیکنان شده است و این تغییر در دیدار با ذوب آهن محسوس بود.
پروین خاطرنشان کرد: دایی با کوله باری از موفقیت و تجربه، شخصیت تازه ای به تیم پرسپولیس بخشیده که می تواند سرآغاز موفقیت های آینده باشد.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: مطمئن باشید با حضور علی دایی روزهای خوب پرسپولیس فرا خواهد رسید.
وی در خصوص دیدار با ذوب آهن یادآور شد: نیمه اول بازی خوبی ارائه نکردیم ولی در نیمه دوم و با صحبت های دایی در بین دو نیمه شکل تیمی بهتری گرفتیم و با پاسهای تک ضرب اداره بازی را در دست داشتیم ولی تنها چند دقیقه تمرکزمان را در دفاع از دست دادیم تا پیروزی را با تساوی عوض کنیم.
محمد پروین در پایان تصریح کرد: پرسپولیس راه تازه ای را در پیش گرفته و مطمئن باشید در بازیهای آینده شاهد نتایج بهتری از این تیم خواهید بود.
نظر شما