پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ دی ۱۳۸۸، ۱۵:۴۵

جمالی:

ساخت کارخانه کمپوست در بندرعباس آغاز شد

ساخت کارخانه کمپوست در بندرعباس آغاز شد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان بازیافت زباله و پسماندها شهرداری بندرعباس گفت: با توجه به برنامه ها و طرحهای پیش بینی شده در راستای جلوگیری از دفع زباله ها و پسماندهای شهری اجرای پروژه احداث کارخانه کمپوست در بندرعباس آغاز شد.

حمید جمالی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس بیان کرد: این پروژه در دو فاز بازیافت پسماند خشک و تر اجرا که اتمام آن سه تا پنج سال به طول می انجامد.

وی ادامه داد: این پروژه با همیاری بخش خصوصی در محل سایت دفع تل سیا در حال آماده سازی است که سازمان محیط زیست نیز مجوزهای لازم را برای راه اندازی این کارخانه صادر کرده است.

مدیرعامل سازمان بازیافت زباله و پسماند شهرداری بندرعباس اضافه کرد: برای راه اندازی خط تفکیک زباله ها قرادادهای لازم برای خرید ماشین آلات تفکیک زباله بسته شده است.

جمالی تاکید کرد: عمده مشکل بر سر راه احداث این کارخانه حمل زباله ها به این محل است که باید در راستای رفع آن تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.

وی در مورد اعتبار اختصاص یافته برای اجرای این پروژه افزود: 1.5 میلیارد تومان برای راه اندازی فاز اول این کارخانه پیش بینی شده است.

مدیرعامل سازمان بازیافت زباله و پسماندهای شهرداری بندرعباس اظهار داشت: در صورت راه اندازی این کارخانه از دفع 80 درصد زباله های شهری که آسیب زیادی به محیط زیست وارد می کنند، گرفته می شود.

کد خبر 1014187

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha