پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

ایتالیایی‌ها پرحرف ترین کاربران تلفن همراه در بین کشورهای گروه 7

ایتالیایی‌ها پرحرف ترین کاربران تلفن همراه در بین کشورهای گروه 7

نتایج تحقیقات سازمان مخابرات انگلیس در کشورهای گروه 7 نشان می دهد که ایتالیاییها با 97 میلیارد دقیقه مکالمه با موبایل پرحرف ترین کاربران تلفن همراه هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آلمانیها در اروپا بیشترین دلبستگی را به تلفنهای ثابت قدیمی دارند به طوری که هنوز 65 درصد از شهروندان آلمان دارای حداقل یک خط تلفن ثابت در خانه هستند و از هر 10 نفر تنها 6 نفر دارای یک تلفن موبایل است. این درحالی است که به نظر می رسد ایتالیاییها اعتیاد زیادی به تلفن همراه دارند و در این کشور برای 100 نفر 77/155 سیم کارت ثبت شده است.

وابستگی به تلفن همراه در هیچ یک از کشورهای گروه 7 تا این حد بالا نیست به طوری که در آلمان 35/129 سیم کارت برای هر 100 نفر و در انگلیس 99/125 سیم کارت برای 100 نفر وجود دارد.

گزارش سازمان مخابرات انگلیس (Ofcom) با انجام تحقیقاتی در کشورهای عضو گروه 7 نشان می دهد که در سال 2003 در ایتالیا برای هر 100 نفر 66/97 سیم کارت وجود داشت به طوری که در مدت پنج سال یک رشد 11/58 درصدی به ثبت رسیده است. به موازات این رشد از تعداد مشترکان تلفنهای ثابت کاسته شده است به طوری که در حال حاضر11/40 تلفن ثابت برای هر 100 نفر وجود دارد.

همچنین در سال 2003 ایتالیاییها 102 میلیارد دقیقه با تلفن خانه صحبت کردند که این رقم در سال 2008 به 80 میلیارد دقیقه کاهش یافت. این درحالی است که میزان صحبت با تلفن همراه از 52 هزار دقیقه در سال 2003 به 97 میلیارد دقیقه در سال 2008 رسید.

براساس گزارش لارپوبلیکا، در فرانسه استفاده از تلفن همراه از 23 درصد سال 2003 به 19/90 درصد در سال 2008، در ژاپن از 20 درصد سال 2003 به 83 درصد در سال 2008 و در آمریکا از 36 درصد به 60/89 درصد افزایش یافته است.

در این میان به نظر می رسد که شهروندان کانادایی علاقه چندانی به تلفن همراه ندارند به طوری که 35 درصد از کاناداییها هنوز تلفن همراه ندارند.

کد خبر 1014730

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha