نائب رئیس بافندگان فرش دستبافت کرج با بیان مطلب فوق در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در حال حاضر این اتحادیه به لحاظ عملکرد، جایگاه اول را در استان تهران داراست که این نشان از جدیت و تلاش بافندگان فرش دستبافت در غرب استان تهران است.
معرفی هزار و 400 بافنده فرش به سازمان تامین اجتماعی
معصومه مجیدی بیمه تامین اجتماعی را یکی از دغدغه های همیشگی بافندگان فرش دستبافت دانست که در انگیزه آنان برای فعالیت حرفه ای تر تاثیرگذار است.
به گفته وی، این اتحادیه تا کنون بیش از یک هزار و 400 بافنده فرش را به شعب مختلف سازمان تامین اجتماعی جهت انعقاد قرار داد بیمه معرفی کرده است که از اقدامات مثبت دولت در حمایت از هنرمندان بافنده قلمداد می شود.
نائب رئیس اتحادیه بافندگان فرش دستبافت کرج، واگذاری سهام عدالت را یکی دیگر از اقدامات حمایتی دولت دانست و آورد: تا کنون طی دو مرحله نام نویسی از بافندگان فرش دستبافت بیش از یک هزار و 480 برگ سهام عدالت در بین آنان توزیع شده است که در آینده ای نزدیک مرحله سوم نام نویسی نیز صورت می پذیرد.
آموزشگاه فرش و گلیم اتحادیه برای شهروندان هنر دوست
مجیدی در تشریح اقدامات آموزشی این اتحادیه اظهار داشت: برای بالا بردن سطح توانایی های بافندگان فرش دستباف در غرب استان تهران و آشنا کردن آنان با آخرین طرح و نقشه ها، کارگاه آموزشی تحت عنوان «به بافی» دایر است که البته کلاسهای مجزایی را نیز برای شهروندان هنر دوست در نظر گرفته ایم تا در صورت تمایل با نام نویسی و حضور در کلاسها از هنر بافندگی بهره مند شوند.
نظر شما