پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ دی ۱۳۸۸، ۱۴:۱۰

اخبار کوتاه ورزشی از استان یزد

اخبار کوتاه ورزشی از استان یزد

یزد - خبرگزاری مهر: برگزاری مسابقات تیراندازی با کمان المپیاد ایرانیان به میزبانی یزد، میزبانی یزد از مسابقات اسکواش و ... از جمله اخبار کوتاه ورزشی از استان یزد است.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، مسابقات تیراندازی با کمان المپیاد ایرانیان از ششم بهمن‌ ماه به مدت چهار روز در دو رشته ریکروو کامپوند به میزبانی استان یزد برگزار خواهد شد.

این رقابتها در دو بخش بانوان و آقایان در رده سنی جوانان برگزار می ‌شود.

همچنین در این پیکارها ورزشکاران تیم ‌های فارس، اصفهان، گلستان، مرکزی، اردبیل، قزوین، قم، آذربایجان غربی، خراسان جنوبی، همدان، تهران، چهارمحال و بختیاری، کرمان، هرمزگان، کردستان، کرمانشاه، خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان شرقی، یزد، خراسان رضوی، گیلان، جزیره کیش و شهر کرج مجوز شرکت در مسابقات المپیاد ایرانیان را دریافت کرده‌ اند.

نشست مسئولان شش هیئت ورزشی شهرستان یزد

نشست مسئولان هیئتهای ورزشی پهلوانی و زورخانه‌ ای، دو و میدانی، دوچرخه‌ سواری، ورزش‌ های همگانی، ورزش روستایی و عشایری و کشتی با حضور رئیس تربیت بدنی شهرستان یزد در اداره تربیت بدنی شهرستان یزد در زمینه فعالیت ‌های ورزشی در ایام ‌الله دهه فجر برگزار شد.

محمد امیرخانی، رئیس تربیت بدنی شهرستان یزد اظهار داشت: روسای هیئت ‌های ورزشی برنامه‌ های خود برای ایام ‌الله دهه فجر را جمع‌بندی و در قالب گزارشی ارائه کنند تا برنامه اصلی این اداره به کمیته ورزش ستاد دهه فجر استان یزد اعلام شود.

وی خواستار برنامه‌ریزی‌ خلاقانه و در خور شان این ایام مبارک همچنین با توجه به ایام اربعین حسینی از سوی هیئت‌های ورزشی شد.

رئیس هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای شهرستان یزد نیز در این نشست اعلام کرد: این هیئت در دهه فجر به صورت روزانه و چرخشی در زورخانه‌های شهرستان یزد برگزار می‌شود همچنین بنا به پیشنهاد محمد امیرخانی، مقرر شد؛ توسط این هیئت در محله سنتی و بازسازی شده چهارسوق، مسابقه کشتی پهلوانی برگزار و به نفرات برتر جوایز نفیسی اهدا شود.

از دیگر مصوبات این جلسه برگزاری جشنواره ورزشی توسط هیئت روستایی و عشایری، همایش دوچرخه‌سواری، همایش دو و میدانی و مسابقات چهار ماده سرعت، استقامت، پرش و پرتاب در دو بخش آقایان و بانوان و شرکت ورزشکاران با لباس‌های متحدالشکل و پلاکارد مخصوص در راه‌پیمایی 22 بهمن بود.

تیم یزد در مسابقات قهرمانی اورینتال کشور حضور یافت

تیم رزمی استان یزد برای شرکت در مسابقات اورینتال قهرمانی کشور حضور یافت. تیم استان یزد با ترکیب سیدمحمد میردهقان، مهدی جلالی، حمیدرضا میرکی، سعید اکبری، مختار حاجی‌عابدی،‌ ابراهیم بیاتی با مربیگری محمدرضا زمانی عازم این استان خواهد شد.

همچنین علی ‌محمد اکبری نیز به عنوان سرپرست تیم استان یزد را در این دوره از رقابت ‌ها همراهی کرد.

مسابقات اسکواش المپیاد ایرانیان به میزبانی یزد برگزار می ‌شود

استان یزد از دوم تا دوازدهم بهمن‌ ماه امسال و برای اولین بار میزبان مسابقات اسکواش المپیاد ایرانیان خواهد بود.

این مسابقات در بخش آقایان از دوم بهمن‌ماه آغاز و به مدت شش روز پیگیری می‌شود که در آن هشت تیم برتر سال گذشته شامل تیم‌های کیش، یزد، مرکزی، گلستان، گیلان، خوزستان، کرمانشاه و تهران به همراه چهار تیم برتر مسابقات انتخابی به رقابت می‌ پردازند.

این پیکارها در بخش بانوان نیز از هشتم تا دوازدهم بهمن ‌ماه برگزار می ‌شود که در این بخش از مسابقات نیز هشت تیم برتر سال گذشته یعنی تیم‌های کیش، یزد، تهران، مرکزی، اصفهان، گیلان، فارس و گلستان با چهار تیم برتر امسال که در همین مسابقات مشخص می ‌شوند با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

مسابقات اسکواش المپیاد ایرانیان در سالن اختصاصی هیئت اسکواش استان برگزار خواهد شد.

کد خبر 1015266

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha