پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ دی ۱۳۸۸، ۱۰:۳۷

میشل سلیمان:

اسرائیل خطر دائمی برای لبنان و وحدت تنها راه مقابله با آن است

اسرائیل خطر دائمی برای لبنان و وحدت تنها راه مقابله با آن است

رئیس جمهوری لبنان در واکنش به تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به حاکمیت کشورش، این رژیم اشغالگر را خطر دائمی برای لبنان و وحدت را تنها راه مقابله با توسعه طلبی ها و تهدیدهای این رژیم دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، میشل سلیمان روز گذشته ساعاتی پس از مقابله پدافند هوایی لبنان با تجاوز جنگنده های رژیم صهیونیستی به حریم هوایی لبنان از مقر فرماندهی لبنان در "کفر دونین" در جنوب لبنان دیدار کرد.

جان قهوچی فرمانده ارتش لبنان نیز در این بازدید میشل سلیمان را همراهی می کرد.

رئیس جمهوری لبنان تاکید کرد : اسرائیل برای ما خطری دائمی به شمار می رود و وحدت لبنانی ها کارسازترین و بهترین راه مقابله با آن است به ویژه اینکه ما به قطعنامه 1701 شورای امنیت پایبند هستیم در حالی که اسرائیل تقریبا هر روز این قطعنامه را نقض می کند.

دولت لبنان پیش از این بارها درباره نقض قطعنامه 1701 توسط رژیم صهیونیستی و تجاوز به حریم هوایی خود هشدار داده و از سازمان ملل متحد خواسته است از تکرار این موارد جلوگیری کند.

پرواز جنگنده های رژیم صهیونیستی بر فراز شهرها و روستاهای لبنان قطعنامه 1701 شورای امنیت را آشکارا نقض می کند. این قطعنامه در آگوست 2006 به جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان که به پیروزی مقاومت منجر شد پایان داد.

سازمان ملل متحد بارها از رژیم صهیونیستی خواسته است به تجاوزات خود به حاکمیت لبنان پایان دهد، اما این رژیم با بی اعتنایی به این درخواستها همچنان به اقدامات غیرقانونی خود ادامه می دهد.

میشل سلیمان رئیس جمهوری لبنان، صلح مطلوب را مستلزم پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی در سرزمینهای عربی و بازگشت آوارگان فلسطینی دانسته و بر ضرورت فشار بر این رژیم برای اجرای قطعنامه ها از جمله 1701 و پایان دادن به تجاوزات مستمر  به حریم هوایی لبنان و جاسوسی در این کشور تاکید کرده است.

کد خبر 1015651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha