به گزارش خبرنگار مهر، سردار حمیدرضا حسین آبادی روز سه شنبه در همایش ملی کنترل و نظارت بر پیش سازهای مواد مخدر به افزایش تولید مواد مخدر در افغانستان اشاره کرد و گفت:هر سال تولید مواد در افغانستان افزایش پیدا می کند و انواع مواد رنگارنگ تولید می شود و این امر مشکلات ما را صد چندان می کند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر به موجودی تریاک در دپوهای افغانستان اشاره کرد و گفت: بر اساس گزارشات 12 هزار تن موجودی تریاک در دپوهای افغانستان است و باید اذعان داشت مبداء تولید پیش سازها کشورهای بزرگی هستند که نظارتی بر کارهایشان نیست و این امر باعث می شود که بیش از 13 هزار تن پیش ساز به افغانستان وارد شود.
وی بر آموزشهای پلیس جهت شناسایی و کشف پیش سازها در مرزها اشاره کرد و گفت: تمام رده های پلیس آموزشهای لازم را جهت شناسایی پیش سازها فرا گرفته اند.
حسین آبادی تصریح کرد: جمهوری اسلامی و پلیس آمادگی دارد که در صورتی که امکانات لازم فراهم باشد بخش عظیمی از این پیش سازها که از امارات می آید را کنترل کند و باید در کنار این امر محموله ها را به صورت جدی در امارات کنترل کرد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: امروز آمریکا در پاکستان و افغانستان چهارخانه را تخریب می کند و ادعا می کنند که آنجا مقر القاعده بوده است چطور نمی توانند 300 لابراتور هروئین را مورد هدف قرار دهند.
وی تصریح کرد: تمامی قاچاقچیان موبایل ماهواره ای دارند و باید گفت وقتی آمریکا می تواند 600 میلیون خطوط را کنترل کند آیا 400 نفر قاچاقچی را نمی تواند در افغانستان و پاکستان کنترل کند و اینها سئوالاتی است که باید مقصر اصلی و کسانی که در افغانستان به دنبال تروریست هستند پاسخ دهند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در پایان خاطرنشان کرد: سازمان ملل باید به خاطر اقدامات و تلاشهای جمهوری اسلامی در مبارزه با مواد مخدر بیش از اینها از ایران قدردانی کند.
نظر شما