به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محسن مصطفی زاده بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران افزود: بنابراین در بازبینی تئاتر کار از دو زاویه مورد بررسی قرار می گیرد که در بخش نخست به کیفیت کار به لحاظ فنی و تخصصی نوع اجرا و کارگردانی پرداخته می شود و همچنین نمایشها را به لحاظ محتوایی متن اثر مورد بازخوانی قرار داده می شود که این دقت و حساسیت صرفا با هدف آموزشی بوده و پس از هر دوره بازبینی نمایشها به لحاظ کیفی 1 تا 2 درجه ارتقاء می یابند.
عضو شورای فنی اجراهای عمومی تئاتر خراسان رضوی تصریح کرد: شورای بازبینی اجراهای عمومی استان در سال 88 بدون درنظر گرفتن منافع شخصی در تصویب و یا عدم تصویب آثار اقدام کرده است و حقیقتا سعی شده است نقاط ضعف با تیم اجرایی در میان گذاشته شود تا به اصلاح آثار نزدیک شویم.
مصطفی زاده در خصوص ارزیابی تئاتر مشهد افزود: تئاتر مشهد پس از انقلاب نقطه اوج های زیادی داشته است و در طی این سالها گروههای متعددی به تهران و جشنواره های کشوری اعزام شده اند و با دست پر باز گشته اند به گونه ای که آمار نشان می دهد تعدات جوایزی که تئاتر مشهد طی این 30 سال کسب کرده است حتی از جوایز تهران هم بیشتر بوده است.
وی اظهار داشت: تئاتر مشهد گاهی نیز دچار وقفه شده است که این نقص به کمبود امکانات و بودجه و عدم برنامه ریزی دقیق بر می شود.
عضو شورای فنی اجراهای عمومی تئاتر خراسان رضوی در خصوص طرح اجراهای عمومی استان در سال88 افزود: تئاتر با اجرای عمومی رونق می گیرد و روح تازه ای به دست اندر کاران هنر نمایش دمیده می شود، اما در کنار اجراهای عمومی برگزاری جشنواره های تئاتر و دوسالانه باید نگاهمان معطوف به ابعاد آموزش تئاتر هم باشد.
مصطفی زاده افزود: آموزش در تئاتر یک مسئله ساختاری و زیر بنایی است که دیر نتیجه می دهد و باید در دراز مدت به ثمرات آن برسیم و ضروری است تا از میان برگزاری کلاسهای آموزشی استعدادهای ناشناخته کشف شود.
نظر شما