پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ مرداد ۱۳۸۳، ۱۲:۳۷

دكتر مرتضي الله داد در گفت و گو با مهر:

وزارت اقتصاد نبايد تنها شركتهاي دولتي سود ده را واگذار كند

يك كارشناس مسايل اقتصادي معتقد است كه وزارت امور اقتصادي و داراي بايد سهام شركتهاي دولتي سود ده و زيان ده را توامان به بخش خصوصي توانمند واگذار كند تا خصوصي سازي به معناي واقعي خود صورت گيرد.

دكتر مرتضي الله داد در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر گفت: وزارت امور اقتصادي و دارايي با توجه به نوع فعاليت و نياز سرمايه اي كه دارد، بايد شركت هاي دولتي سود ده و زيان ده را به بخش خصوصي توانمند واگذاركند.

وي، تعداد زياد شركتهاي زيان ده دولتي را مربوط به مديريت دولتي حاكم بر آن دانست و بر واگذاري هرچه سريعتر شركتهاي دولتي سوده به بخش خصوصي تاكيد كرد و اظهارداشت: با توجه به مديريت دولتي حاكم بر شركت هاي دولتي، درصورتي كه شركتهاي دولتي سود ده را هر چه سريعتر به بخش خصوصي واگذار نكنيم، در آينده اي نزديك شاهد زيان ده شدن آن شركت دولتي خواهيم بود.

الله داد، با اشاره به اين كه شروطي نيزبايد در واگذاري شركتها به بخش خصوصي گذاشته شود، تصريح كرد: شرط ما بايد حفظ اشتغال شركتهاي فوق باشد، منتهي ضررهاي اشتغال را خودمان بپردازيم.

به گفته اين كارشناس اقتصادي، درصورت نبود شروط ، امكان اين كه يك شركت با خريد شركت دولتي، چشمي نيز به زمين آن داشته باشد، وجود دارد، از اين رو بسياري از شاغلان درآن شركت بيكار مي شوند.

وي با تاكيد براين كه دولت نبايد از محل فروش شركتهاي دولتي، كسري بودجه خود را جبران كند، خاطرنشان كرد: دولت بايد درآمد ناشي ازاين كار را صرف سيستم تامين اجتماعي و همچنين آموزش و به روز كردن كارگران شركتها كند. 

کد خبر 101650

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha