پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ دی ۱۳۸۸، ۱۲:۰۴

دودانگه در گفتگو با مهر:

تولید را با دیوار تعرفه نمی‌توان حفظ کرد

تولید را با دیوار تعرفه نمی‌توان حفظ کرد

رئیس موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی وزارت بازرگانی با بیان اینکه با دیوار تعرفه نمی توان تولید کشور را حفظ کرد، گفت: ناکارآمدیهای تولید گلخانه‌ای را نباید به مصرف کننده تحمیل کنیم.

محمود دودانگه در گفتگو با مهر گفت: به طور قطع اگر کالا با کیفیت بالا و قیمت مناسب، وارد کشور شود مصرف کننده نیز حق دارد این محصول را انتخاب کند. دولت نباید صرفا به بهانه حمایتهای گسترده از تولید و قراردادن آن در فضای گلخانه ای، ناکارآمدی های خود در حوزه تولید، توزیع و سیاستگذاری را به مصرف کننده نهایی تحمیل کند.

رئیس موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی وزارت بازرگانی افزود: برای اینکه این اتفاق رخ ندهد، باید سیاستگذاریها و برنامه ریزیها در چارچوب کلان صورت گرفته و دولت و نهادهای سیاستگذار نیز به این سمت و سو حرکت کنند که فضای رقابتی در کشور ایجاد شده و کسب و کار روان شود.

وی تصریح کرد: این امر سبب می شود تا بنگاهها و عاملان اقتصادی بتوانند، تولید و ارایه خدمات خود را در یک بستر روان و بدون دغدغه دنبال کنند و متناسب با نیاز بازار و با شرایط روز، کالا و خدمات خود را عرضه نمایند.

به گفته دودانگه، اگر تولیدی انجام می شود باید معطوف به بازار چه داخلی و چه خارجی باشد، همچنین نباید تصور کرد که این کالا عرضه و در نهایت، مصرف خواهد شد؛ بنابراین باید تجارت و توزیع را در لیست رقابت با دیگران قرار دهیم.

وی اظهار داشت: بالا نگه داشتن تعرفه اگرچه ممکن است در کوتاه مدت، این احساس را به عاملان اقتصادی و بنگاههای تولیدی بدهد که در زیر چتر حمایتی قرار گرفته اند؛ ولی مطمئنا در درازمدت به معنای آینده نگری محسوب نمی شود.

کد خبر 1016626

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha