پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ دی ۱۳۸۸، ۱۵:۱۱

نصرتی خبر داد:

کاهش 50 درصدی میزان کشف مواد مخدر در آذربایجان شرقی

کاهش 50 درصدی میزان کشف مواد مخدر در آذربایجان شرقی

تبریز- خبرگزاری مهر: دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و رئیس پلیس آذربایجان شرقی گفت: طی 9 ماهه گذشته میزان کشف مواد مخدر نسبت به مدت مشابه سال گذشته 50 درصد کاهش داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز،‌ سرتیپ محمدعلی نصرتی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی افزود: عملیاتهای کشف و ضبط مواد توسط ماموران پلیس استان در سال گذشته دو هزار و 250 مورد و در سال جاری دو هزار و 255 مورد بوده است.

وی بیان کرد: مجموع دستگیر شدگان در زمینه توزیع و پخش مواد مخدر در سال جاری سه هزار و 141 نفر بوده که نسبت به دستگیر شدگان سال گذشته با دو هزار و 951 نفر، شش درصد افزایش داشته است.

نصرتی اظهار داشت: طی 9 ماه گذشته ضمن اینکه میزان دستگیری قاچاقچیان مواد مخدر نسبت به سال قبل 43 درصد افزایش داشته دو هزار و 851 نفر از معتادان پرخطر آذربایجان شرقی نیز بازداشت شده اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در خصوص وضعیت معتادان بازداشت شده، گفت: 354 از معتادان دستگیر شده به 121 مرکز ترک اعتیاد بخش خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی، 500 نفر در مراکز دولتی، هزار و 585 نفر در مراکز خصوصی تحت پوشش بهزیستی و همچنین 290 نفر نیز به مراکز مردم نهاد معرفی شدند.

سردار نصرتی افزود: در راستای پیشگیری از مواد مخدر در 9 ماهه سال جاری احرای چندین کارگاه پیشگیری اعتیاد توسط تشکل های غیردولتی و مردم نهاد، برگزاری کارگاه های آموزشی برای مشاوران مدارس و دانشگاه ها و ‌برگزاری مسابقات کاریکاتور با همکاری نهادهای مرتبط اجرا شده است.

وی همچنین آموزش 72 هزار و 254 نفر در محیط های کارگری، ‌128 هزار و 511 نفر در محیط خانواده و تولید سه هزار و 754 دقیقه فیلم و برنامه رادیویی با موضوع مواد مخدر را از دیگر فعالیتهای نیروی انتظامی در حوزه پیشگیری از مواد مخدر در طول 9 ماهه گدشته سال جاری دانست.

نصرتی با اشاره به تدوین سند راهبردی آذربایجان شرقی در برنامه پنجم توسعه در حوزه مبارزه و درمان سومصرف مواد گفت: ‌در راستای اهداف و برنامه های سند راهبردی استان 151 برنامه عملیاتی، 67 برنامه در حوزه مقابله، 28 برنامه پیشگیری و 10 برنامه توسط تشکلهای مردم نهاد پیشنهاد شده است.

به گفته وی در این برنامه بر لزوم حمایت بیمه ای از آسیب دیدگان،‌ تاکید وی‍‍ژه بر مبادی ورودی و خروجی، آسیب شناسی قوانین حقوقی و قضایی موجود، استفاده از نقطه نظرات دست اندرکاران فعالان حوزه مبارزه با مواد تاکید شده است.

وی از راه اندازی سیستم مکانیزه مراکز ترک اعتیاد آذربایجان شرقی و ثبت و حفظ اطلاعات به صورت اینترنتی را از فعالیت ای موثر در امر پیشگیری وساماندهی معتادان در حال ترک و مراکز پیشگیری و درمان دانست و تصریح کرد: تمام مراکز ترک اعتیاد استان وارد این سیستم شده و اطلاعات بیماران خود را وارد این سیستم خواهند کرد که امکان دسترسی هیچ فردی به غیر از فرد مسئول و دستگاه های خارج از سیستم و جود ندارد.

کد خبر 1016658

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha