پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ دی ۱۳۸۸، ۱۶:۴۳

توسط تقی پور؛

6 حوزه اصلی توسعه ارتباطات تشریح شد

6 حوزه اصلی توسعه ارتباطات تشریح شد

اهواز - خبرگزاری مهر: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اهواز 6 حوزه اصلی این وزارتخانه برای توسعه امر ارتباطات در کشور را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، رضا تقی‌پور در دیدار با میران کل مخابرات، پست بانک و پست با اشاره به جایگاه استان خوزستان در کشور  اظهار داشت: شعارهای عدالت گستری، مهرورزی، تعالی کشور و خدمت رسانی به مردم که در دولت نهم ارائه شد و در دولت دهم با عمق بیشتر توسعه پیدا خواهد کرد و ما باید در تحقق این شعارها بکوشیم.

تقی پور ضمن اشاره به گستردگی خدمات و فناوری های نو در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: باید سبک مدیریت تحول پیدا کند و این امر با کمک فناوری های نو و به خصوص فناوری اطلاعات و ارتباطات این مهم تسریع پیدا کند.

وی تصریح کرد: در حوزه پست دسترسی مردم را به اقصی نقاط دنیا تسهیل کنیم در تنظیم مقررات ایجاد فضای رقابتی، در حوزه پست بانک که واقعا یک ابتکار بزرگ برای دولت نهم بود که خدمات بانک را به روستاها برد و شعار عدالت گستری را توسعه دهد.

مقام عالی وزارت با اشاره به برنامه پنجم توسعه گفت: در طول برنامه پنجم با یک نگاه جدید به سیاست فناوری اطلاعات تلاش کنیم در راه تحقق شعارها و مفهوم جدیدی از این شعار به جای گزارش هزینه ها، گزارش خدمت بدهیم.

وی ادامه داد: در حوزه فناوری اطلاعات از نیازهای اولیه ارتباط روستاییان مثلا رساندن نامه ها و یا ارتباطات تلفنی بانکداری روستایی است اما کار در اینجا تمام نشده و باید به کمک بخشهای دیگر برویم مثلا کارت هوشمند سوخت برای جلوگیری از تردد مردم به ادارات، بانکها، توزیع قبوض، ثبت نامها و انواع راههای جدید خدمت رسانی به مردم را باید تجربه کنیم و این حوزه جای خوبی برای خدمت رسانی و کمک به مردم و بخشهای دیگر است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به 6 حوزه اصلی که برای آینده حوزه ارتباطات تعریف شده است، اظهار داشت: دولت الکترونیک، توسعه تجارت، توسعه سلامت، توسعه فرهنگ ایران اسلامی در فضای مجازی و گسترش امنیت شبکه از جمله حوزه هایی است که باعث توسعه خدماتی از قبیل کارت هوشمند ثبت احوال، توسعه تجارت و بانکداری الکترونیک، توسعه سلامت و بهداشت با کارت سلامت که دیگر نیازی به پرونده بیمار به صورت دستی و یا حضور وی نباشد. حتی به خارج از کشور هم می توان مدارک را توسط اینترنت به مرکز پزشکی دیگر ارسال کرد و توسعه پهنای باند برای دسترسی به فضای مجازی است.

وی تاکید کرد: مدیران وزارت خانه ارتباطات در استان خوزستان تلاش کنند و خود سراغ سازمانها و ادارات دیگر برای ارائه خدمات بروند و افق جدیدی برای فناوری های نو در این حوزه را به بخش های دیگر ارائه کنند.

کد خبر 1016907

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha