پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۲۴

طالبی به مهر اعلام کرد:

بانکها در شب عید کمبود نقدینگی نخواهند داشت / اجرای قانون مبارزه با پولشویی

بانکها در شب عید کمبود نقدینگی نخواهند داشت / اجرای قانون مبارزه با پولشویی

مدیرعامل بانک کشاورزی با اعلام اینکه بانکها برای تامین نقدینگی مورد نیاز مردم در شب عید مشکلی نخواهند داشت، از اجرای "قانون مبارزه با پولشویی" توسط شبکه بانکی کشور خبر داد.

محمد طالبی در گفتگو با مهر در خصوص ابلاغ آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی از سوی بانک مرکزی برای اجرا توسط شبکه بانکی کشور، گفت: به صورت کلی مبارزه با پولشویی در کشورها بر اساس استانداردهای بین المللی و ضوابط  حاکم بر آن اجرا می شود.

مدیرعامل بانک کشاورزی اظهار داشت: قانون مبارزه با پولشویی یکی از الزاماتی است که در سطح بین المللی توسط همه کشورها رعایت می شود و این مسئله خاص ایران نیست.

سقف پرداخت روزانه پول نقد بانکها بالا است

طالبی در زمینه تصمیمی که برای پرداخت حداکثر 15 میلیون تومان پول نقد از ابتدای بهمن ماه سالجاری توسط شعب بانکها گرفته شده است، تصریح کرد: در حال حاضر حداکثر پرداخت نقدی در شعب بانکهای خارجی معادل 5 هزار دلار در روز است که در کشور ما با اجرای قانون مبارزه با پولشویی، 15 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

وی با بیان این مطلب که 15 میلیون تومان در نظر گرفته شده توسط بانک مرکزی نسبت به بانکهای خارجی عدد بزرگی است، افزود: هم اکنون تعداد مشتریانی که روزانه نیاز دارند تا از شعب بانکها برای انجام کارهای اقتصادی خود وجه نقد بگیرند زیاد نیست.

این مقام مسئول بانکی ادامه داد: تمامی بانکها بر اساس برنامه بانک مرکزی و وزارت اقتصاد موظف شدیم تا برای مشتریانی که از این طریق کار اقتصادی انجام می دهند امکانات الکترونیکی لازم را فراهم کنیم و در این زمینه فرهنگ سازی شود، البته با به کارگیری ابزارهای الکترونیکی و استفاده از آنها در شعب همه بانکها، دیگر نیازی نیست که از بانکها وجه نقدی دریافت شود.

مدیرعامل بانک کشارزی در پاسخ به این سوال که آیا برنامه کاهش برداشت از بانکها به دلیل تامین نقدینگی شب عید شعب است؟ ضمن رد این سوال، گفت: از ابتدای بمهن ماه سالجاری شعب بانکها موظف هستند تا آئین نامه مبارزه با پولشویی را اجرا کنند و باید گفت پول نقد مورد نیاز امروز بانکها ارتباطی با تامین پول نقد شب عید ندارد.

کمبود نقدینگی وجود ندارد

طالبی با بیان اینکه در ماههای پایانی سال بانکها با کمبود نقدینگی مواجه نمی شوند، تاکید کرد: تامین و پرداخت نقدینگی روزانه مشتریان و تامین نقدینگی برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان دو مقوله و موضوع جدا از هم هستند. بر اساس گزارش بانک مرکزی، رشد تسهیلات در 9 ماه ابتدای سالجاری خیلی خوب بوده و به نسبت نیاز جامعه تسهیلات نیز پرداخت شده است.

به گزارش مهر، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اخیرا طی نامه ای به مدیران عامل کلیه بانکهای دولتی، غیردولتی، شرکت ‌دولتی پست‌ بانک، موسسه اعتباری توسعه و موسسه اعتباری شهر، اعلام کرده است: از ابتدای بهمن ‌ماه سالجاری، پرداخت وجه نقد بیش از 15 میلیون تومان در هر روز به ارباب رجوع ممنوع خواهد بود.

کد خبر 1016913

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha