پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ دی ۱۳۸۸، ۱۸:۵۲

تشکیل 200 کمیته مربوط به ستاد دهه فجر در خراسان شمالی

تشکیل 200 کمیته مربوط به ستاد دهه فجر در خراسان شمالی

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد دهه فجر استان خراسان شمالی گفت: 200 کمیته مربوط به ستاد دهه مبارک فجر در استان خراسان شمالی تشکیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، حسین ثابت قدم عصر چهارشنبه در جلسه ای که با حضور مسئولان اجرایی استان و خبرنگاران برگزار شد، افزود: برنامه های اجرایی توسط این کمیته ها فعالیت در شهرستانهای استان را نیز در برمی گیرد.

وی برگزاری شب شعر، برپایی نمایشگاه های فرهنگی و هنری، شبی با قرآن، اهدا خون، برپایی کمیته های مساجد محلات، دیدار با خانواده های شهدا، ایثارگران را از دیگر برنامه های اجرایی توسط این کمیته اعلام کرد.

امام جمعه بجنورد نیز در این جلسه ایمان، اقتدار، شهامت را یکی از راه های مقابله با تهاجم فرهنگی دانست و گفت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران توان مقابله با ایمان و اقتدار ملت ما را ندارند.

آیت الله مهمان نواز با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما ریشه در افکار انبیا دارد، گفت: آحاد مردم و مسئولان برای اقتدار و حفظ این اندیشه الهی باید تلاش و کوشش کنند.

استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه مترقی ترین قانون در نظام اسلامی را اصل ولایت فقیه نام برد و گفت: ملت ما باید بیش از پیش تفکرات ولایت فقیه را سرلوحه امور خود قرار دهند.

محمد حسین جهانبخش دهه فجر را فرصتی برای پاسداشت از رشادتها، ایثارگری ها و فداکاری های مردم دانست و گفت: ایثارگری و شهامت این غیور مردان بر کسی پوشیده نیست و آحاد مردم قدردان زحمات آنان هستند.

معاون سیاسی - امنیتی استانداری خراسان شمالی در ادامه جلسه نقش ستادهای اجرایی دهه فجر در شهرستان ها، روستاها و بخش ها را مهم ارزیابی کرد و افزود: این ستاد در راستای تبیین اهداف انقلاب در اینگونه مکانها فعالیت خود را آغاز می کند.

محمد ابراهیم کاظمی بیدختی افزود: دهه فجر فرصت مغتنمی است تا اهداف انقلاب و نظام اسلامی را از طریق کمیته ستاد دهه فجر در اذهان مردم تبیین و اشاعه دهیم.

وی همچنین جنگ نرم افزاری را یکی از اقدامات دشمنان اسلام دانست و اظهار داشت: دشمنان اسلام از این طریق می خواهند اعتقادات مردم ما را هدف قرار دهند که این مهم هوشیاری مردم ما را می طلبد.

کد خبر 1016956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha