پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ دی ۱۳۸۸، ۹:۴۹

به دلیل کسالت/

کلیه برنامه های وزیر علوم در خوزستان لغو شد

کلیه برنامه های وزیر علوم در خوزستان لغو شد

اهواز - خبرگزاری مهر: دانشگاه شهید چمران اهواز اعلام کرد: به علت کسالت وزیر علوم کلیه برنامه های وی در روزهای پنج شنبه و جمعه این هفته در استان خوزستان لغو شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، کامران دانشجو قرار بود همزمان با سفر هیئت دولت در این استان با دانشجویان و اساتید استان خوزستان دیدار کرده و به مشکلات بخش آموزش عالی استان رسیدگی کند ولی چهارشنبه شب دانشگاه شهید چمران اعلام کرد که این سفر به دلیل کسالت وزیر علوم لغو شد.

دفتر وزیر علوم به نقل از وی اعلام کرده است که کامران دانشجو در آینده نزدیک با سفر به استان خوزستان دیدارها و نشست های خود را انجام خواهد داد. 

در عین حال همزمان با سومین سفر استانی هیئت دولت به استان خوزستان گروهی از مدیران ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شامل دکتر متکان معاون اداری و مالی و توسعه منابع وزارت علوم، دکتر برزویی مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی، دکتر  اسلامی مدیرکل امور فرهنگی، دکتر طالب پور مدیرکل تربیت بدنی، دکتر رستمی مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات، دکتر زرینه زاد رئیس صندوق رفاه دانشجویان و سرهنگ نصیر زاده فرمانده مرکز مقاومت مرکز بسیج وزارت علوم از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان خوزستان بازدید می کنند.

مدیران ارشد وزارت علوم با حضور و بازدید از دانشگاه ها و مراکز آموزشی دولتی، پیام نور، جامع علمی کاربردی، آزاد و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیردولتی در شهرهای اهواز، شوشتر، آبادان، خرمشهر، بهبهان، رامین و دزفول با دانشجویان و اساتید این مراکز  نیز دیدار و گفتگو می کنند.

کد خبر 1017023

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha