پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ دی ۱۳۸۸، ۱۲:۰۹

هاشمی:

موانع ساخت هتل پنج ستاره شبدیز کرمانشاه باید برطرف شود

موانع ساخت هتل پنج ستاره شبدیز کرمانشاه باید برطرف شود

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: استاندار کرمانشاه گفت: تمامی موانع ساخت هتل پنج ستاره شبدیزکرمانشاه باید به سرعت برطرف و کار ساخت آن آغاز شود.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سید دادوش هاشمی صبح پنج شنبه در جلسه ای که به منظور رفع مشکلات موجود بر سر راه اجرای هتل پنج ستاره شبدیز کرمانشاه واقع در پارک کوهستان برگزار شد، اظهارداشت: این پروژه با توجه به موقعیت مکانی با داشتن دورنمایی زیبا یک امتیاز برای شهر است، لذا شهرداری باید با نهایت تلاش و کوشش خود را برای تسریع در ساخت آن بکار گیرد.

 

وی افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز باید بودجه مناسبی برای توسعه زیرساختهای این پروژه در نظر بگیرد و با تمام وجود یاری کننده مجری و سرمایه گذار طرح باشد.

 

هاشمی همچنین تاکید کرد: بانک صنعت و معدن استان باید هرچه سریعتر نسبت به ارسال مدارک و اسناد موجود برای جذب تسهیلات این پروژه اقدام نماید.

 

وی در ادامه بکارگیری سرمایه ها و توانمندی های بخش خصوصی را راهکاری بسیارمناسب جهت تحقق رفاه، آسایش و امنیت اجتماعی برای نسل جوان و نوجوان جامعه عنوان و اظهار داشت: مدیران در اجرای پروژه ها باید احساس مسئولیت و دغدغه ویژه ای داشته باشند و طرحها را تا پایان عملیات اجرایی با جدیت و تلاش بسیار گسترده پیگیری و دنبال نمایند.

 

هاشمی با بیان اینکه مدیران باید با تمامی توان به دنبال جذب و حمایت از بخش خصوصی باشند، گفت: چرخه فعالیت و بکارگیری سرمایه های بخش خصوصی در استان باید تقویت و گسترش پیدا کند، زیرا این امر منجر به کاهش نرخ بیکاری و بزه کاری در جامعه و از سوی دیگر منجر به افزایش امنیت و رفاه برای جامعه به خصوص برای فرزندان این استان خواهد شد.

 

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: مدیران باید توجه داشته باشند که با نه گفتن و نداشتن تصمیم جدی در اجرای پروژه ها مشکلات برای جوانان این استان که آینده سازان جامعه هستند افزایش پیدا می کند که همین موضوع می تواند زمینه ساز بزه کاری و کاهش امنیت اجتماعی در جامعه شود.

 

وی خاطرنشان کرد: پروژه ای که اجرای آن برای استان ضرورت دارد حتماً باید اجرایی شود و مدیران باید نسبت به اجرای دقیق و سریع چنین پروژه ای احساس مسولیت داشته باشند.

 

ساخت هتل پنج ستاره شبدیز کرمانشاه تا کنون تنها هشت درصد پیشرفت فیزیکی داشته است

 

در ادامه این جلسه حسین بیات یکی از سهامداران و مجریان پروژه هتل پنج ستاره شبدیز کرمانشاه نیز طی گزارشی در خصوص عملیات اجرایی این طرح گفت: عملیات اجرایی این طرح از سال 1387 در زمینی به وسعت 23 هزار متر و 15 هزار متر مربع زیربنا در 15 طبقه شروع شد که هم اکنون با توجه به برخورد با زمین سخت و دیگر مشکلات تنها هشت درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 

وی افزود: سهامداران این پروژه اتاق بازرگانی استان و جمعی از بازرگانان و صنعت گران استان و خانواده بیات می باشد.

 

بیات کل سرمایه گذاری این طرح را 25 میلیارد تومان عنوان و تصریح کرد: امیدواریم با مصوبات این جلسه و پیشنهادات و تاکیدات استاندار روند اجرایی این طرح توسعه و گسترش پیدا کند.

 

در این جلسه مقررشد که 70 درصد اعتبار این طرح از طریق تسهیلات بانک صنعت و معدن و 30 درصد نیز از طریق آورده بخش خصوصی تامین شود.

کد خبر 1017115

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha