۱۸ مرداد ۱۳۸۳، ۱۴:۲۲

مدير نخستين جشنواره فيلم آينه :

هنر زبان مناسبي براي گفت و گو درباره مواد مخدر است

مسئله مواد مخدر مسئله اي جدي است ، اگر سوء مصرف مواد مخدر را به عنوان بحران و تهديد عليه امنيت ملي بدانيم لازم است هنرمندان نيز بصورت جدي به آن بپردازند زيرا هنر ، زبان مناسبي براي گفت و گو درباره مواد مخدر است .

به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر" محمد علي ذكريايي مدير نخستين جشنواره فيلم آينه كه صبح امروز در نشست مطبوعاتي اين جشنواره سخن مي گفت ضمن تاكيد برمطلب فوق افزود : پيش از اين بصورت سطحي و گذرا در آثار سينمايي به مسئله مواد مخدر ، اعتياد و معضلات اجتماعي حواشي آن پرداخته شده ولي لازم است با توجه به تغيير فضاي در اين حيطه نگاهي امروزي ، دقيق و عميق به اين مسئله شود .
وي در ادامه با اشاره به مرز مشترك  ايران و افغانستان و پاكستان و توليد بيش از 55000 تن مواد مخدر سالانه در اين كشور ها نياز به آموزش در زمينه عوارض سوء مصرف مواد مخدر را جدي دانست و گفت : جشنواره فيلم آينه آغاز مسيري ست كه در نهايت به آگاهي عمومي ختم مي شود . ما در ستاد مبارزه با مواد مخدر سعي داريم با ايجاد همكاري ميان نهاد ها و سازمان هاي دولتي عرصه توليدات سينمايي را فربه كنيم .
ذكريايي در مورد نوع حمايت هاي اين ستاد از توليدات سينمايي گفت : ستاد مبارزه با مواد مخدر از 22 نهاد و سازمان اجرايي دولتي مثل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و صداو سيما تشكيل شده است . اين ستاد هرساله بودجه قابل توجهي را براي توسعه توليدات به نهاد هاي زيرمجموعه خود تزريق مي كند . بابرگزاري جشنواره و شناسايي توانمندي هاي عرصه فيلم كوتاه براساس رايزني هايي كه انجام مي دهيم امكان حضور حرفه اي اين افراد را فراهم مي كنيم .
وي در پاسخ به اين سئوال خبر نگار مهر كه براي ايجاد آگاهي چرا برگزاري جشنواره را به جاي آموزش هاي جديد در مورد آسيب شناسي اعتياد و مواد مخدر  به فيلمسازان انتخاب كرده ايد گفت : برگزاري اين جشنواره بخشي از برنامه اي كلان است كه آموزش و و توليد نيز در آن پيش بيني شده . 
مدير اين جشنواره  همچنين در مورد اهميت تخصصي كردن جشنواره گفت : ما معتقديم نه تنها جشنواره اي با اين موضوع بايد تخصصي شود بلكه لازم است با توجه به گستردگي اين معضل بخش هاي ديگر آن همچمون اقتصاد مواد مخدر ، نيز به صورت تخصي مورد بررسي قرار گيرد . اگر به هريك از زمينه ها يا آفات مواد مخدر به صورت تخصصي نگاه نكيم پيامدهاي غير قابل كنترلي بوجود مي آيد . همانطور كه توانستيم با ساخت انيميشن براي  قوانين راهنمايي رانندگي ادبيات تازه اي ايجاد كنيم مي توانيم براي اعتياد و مواد مخدر نيز  چنين كنيم .
وي در ابتداي نشست از ارائه 184 اثر به دبير خانه جشنواره خبر داد و افزود : هيات انتخاب متشكل از مسعود آب پرور سعيد اكبريان و اصغر توسلي  از ميان آثار رسيده 12 فيلم را براي بخش مسابقه فيلم هاي داستاني ، 10اثر را براي مسابقه فيلم هاي مستند و 12 فيلم را براي شركت در بخش جنبي برگزيدند .
ابوالفضل جليلي ، پوران درخشنده ، دكتر علي اكبر ميهن خواه ، مهرنوش خورسند و محمد علي ذكريايي اعضاي  هيات داوران جشنواره را تشكيل مي دهند كه از ميان آثار راه يافته به هربخش منتخبين خود را معرفي مي كنند .
شايان ذكر است آثار راه يافته به  جشنواره فيلم آينه تنها در فرهنگسراي  هنر به روي پرده مي رود .  
کد خبر 101724

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha