۲۶ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۳۴

"شهروند" بابل تیم دوم فوتسال دسته یک کشور شد

"شهروند" بابل تیم دوم فوتسال دسته یک کشور شد

ساری - خبرگزاری مهر: تیم شهروند بابل با یک پیروزی با ارزش خانگی در مسابقات فوتسال دسته یک باشگاه های کشور به رده دوم جدول رده بندی این مسابقات صعود کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم شهروند بابل در ادامه موفقیت های هفته های گذشته خود شامگاه جمعه در هفته دهم مسابقات فوتسال دسته یک باشگاه های کشور در سالن ورزشی سردار سجودی این شهر میزبان تیم شهرداری تبریز بود، در پایان میهمان خود را با شکست 4 بر 1 بدرقه کرد.

در این دیدار تیم شهروند بابل همانند سایر دیدارهای خانگی خود تهاجمی وارد شد و با حمایت تماشاچیان بابلی حریف تبریزی را گلباران کرد.

در این دیدار بازیکنان تیم شهروند بابل در هر دو نیمه بازی اشتیاق فراوانی به گلزنی داشتند که در این دیدار چهار بار موفق به گشودن دروازه حریف شدند.

بازیکنان تیم شهروند در نیمه دوم مسابقه موقعیتهای گلزنی زیادی بر روی دروازه حریف تبریزی خود داشتند اما مهاجمان این تیم دقت کافی را در ضربات پایانی نداشتند.

تیم صنایع چوبی محبوبی آمل که پس از شش هفته به پیروزی نرسیده بود و در انتهای جدول رده بندی این مسابقات قرار داشت با کسب سه امتیاز با ارزش خانگی یک پله در جدول صعود کرد و از قعر جدول به مکان هفتم نقل مکان کرد.

تیم شهروند بابل با این پیروزی با ارزش خانگی 18 امتیازی شد و به مکان دوم جدول رده بندی گروه شمال مسابقات فوتسال دسته یک باشگاه های کشور صعود کرد.

مسابقات فوتسال دسته یک باشگاه های کشور در دو گروه شمال و جنوب کشور در حال برگزاری است.

تیم های شهروند بابل و صنایع چوبی محبوبی آمل به عنوان نمایندگان مازندران در گروه هشت تیمی مسابقات فوتسال دسته یک باشگاه های کشور حضور دارند.

کد خبر 1017888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha