پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ دی ۱۳۸۸، ۱۰:۲۷

147 فقره مجوز حفاری در معابر شهر قزوین صادر شد

قزوین - خبرگزاری مهر: رئیس اداره هماهنگی نواحی شهرداری قزوین گفت: در پی راه اندازی نرم افزار کنترل مجوز حفاری ها در آذر ماه امسال 147 مجوز حفاری اصلی و فرعی جهت تعبیه تاسیسات زیرزمینی در شهر قزوین صادر شده است.

محمد وفایی راد در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: براساس مجوزهای صادر شده چهار هزار مترمربع از معابر سطح شهر جهت تعبیه تاسیسات زیرزمینی توسط ادارات خدمات رسان حفاری خواهد شد.

وی افزود: با راه ‌اندازی نرم ‌افزار کنترل مجوز حفاری‌ها در سطح شهر، از این پس گزارش آمار و اطلاعات حفاری‌ها به صورت منظم و دقیق اعلام خواهد شد که آمار حفاری‌های آذر ماه اولین گزارش مربوط به راه‌ اندازی این نرم افزار است.

وفایی راد بیان کرد: شرکت گاز با اخذ دو هزار و 93 مترمربع مجوز حفاری بیشترین میزان مجوز را طی آذر ماه در بین ادارات خدمات رسان به خود اختصاص داده است.

وی شهرداری منطقه سه را با صدور 81 فقره مجوز، نخستین منطقه از لحاظ تعداد مجوز حفاری‌ ها اعلام کرد و گفت: از چهار هزار مترمربع مجوز حفاری صادر شده در آذر ماه، یک هزار و 300 مترمربع حفاری آسفالت، 340 مترمربع حفاری موزائیک و دو هزار و 300 مترمربع حفاری خاکی بوده است.

این مسئول یادآور شد: بیشترین تعداد و متراژ مجوزهای حفاری صادر شده در سطح نواحی نیز به ناحیه مهدیه از منطقه سه با صدور 500 مجوز و هزار و 600 مترمربع حفاری اختصاص داشته است.

به گفته وفایی راد از مجموع حفاری‌های آذر ماه 47 فقره حفاری معادل یک هزار و 100 متر مربع پایان یافته است.

کد خبر 1018371

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha