به گزارش خبرنگار مهر در اراک، حجت الااسلام قربانعلی دری نجف آبادی ظهر یکشنبه در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی در اراک افزود: در استان مرکزی توجه کمی به توسعه فضاها و امکانات برای پرورش طلبه صورت گرفته است و تنها به ایجاد مراکز دانشگاهی و جذب دانشجو در این استان همت شده که وجود 130هزار دانشجو در مقابل تعداد کمی طلبه موید این موضوع است.
وی اضافه کرد: هم اینک در برخی از مساجد معروف شهر اراک از جمله حصار و آقا ضیاء الدین روحانی برای سخنرانی وجود ندارد و برخی دیگر از مساجد نیز در حال از بین رفتن است که می طلبد با توجه به این موضوع به گونه ای عمل شود که مساجد و مراکز دینی در اراک و استان مرکزی بار دیگر احیا شوند.
دری نجف آبادی افزود: در راستای احیای مساجد و مراکز دینی در استان مرکزی باید حوزه های علمیه استان احیا شود که به این منظور باید با تاسیس مدارس غیر انتفاعی تحت نظارت حوزه علمیه نسبت به تقویت مراکز دینی در استان اقدام کرد.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی استعدادهای بسیاری در این بخش دارد بر ضرورت نخبه گرایی و تربیت افراد دارای توانمندی های بالای علمی و دینی در استان تاکید کرد و اظهار داشت: ایجاد و احداث دو مرکز در اراک، یک مرکز در خمین و یک مرکز در ساوه برای پاسخگویی به تقاضاهای موجود در این بخش ضروری است که در این راستا مسئولان استان مرکزی باید با برنامه ریزی و تدبیر نسبت به تامین زیرساخت های لازم برای احداث این مدارس در استان اقدام کنند.
استاندار مرکزی نیز در این جلسه گفت: همگام با ایجاد این مدارس باید به گونه ای عمل شود که این مدارس متکی به فرد نبوده و با تغییرات مدیریتی دستخوش تغییر و تحول نشوند تا امکانات و سرمایه گذاری صورت گرفته از میان برود.
علی اکبر شعبانی فرد افزود: مسئولان آمادگی دارند برای ایجاد این مدارس در شهرهای مختلف تامین اعتبار کنند ولی باید دانش آموزان درخواستی برای حضور افراد در این مدارس وجود داشته باشد تا از امکان ایجاد شده بیشترین بهره برداری صورت گیرد.
وی اضافه کرد: هم اینک دشمن با اتخاذ جنگ نرم و بهره گیری از امکانات جدید نرم افزاری و رسانه ای می کوشد جوانان کشور را مورد استحاله فرهنگی قرار دهد که در این راستا باید با برنامه ریزی و هدایت جوانان آنان را از این مسیر به سلامت عبور داد که نقش مراکز دینی و مدارس غیر انتفاعی زیر نظر حوزه های علمیه می تواند در این راستا کمک های شایانی را به خانواده ها ارائه کند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: این مدارس باید در جوار حوزه های علمیه باشند تا دانش آموزان و طلاب حوزه بتوانند از مزایای حضور در کنار یکدیگر به خوبی بهره مند شوند.
سیف الله کریم زاده افزود: این مدارس با هدف طلبه کردن دانش آموزان ایجاد نشده است بلکه در این مدارس به گونه ای عمل می شود که فرد در صورت احساس تمایل به سمت طلبگی حرکت کند ولی در این مسیر اجباری برای افراد وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: در مدارس غیرانتفاعی زیر نظر حوزه علمیه تمام مواد درسی نظام آموزش و پرورش تدریس و علاوه بر آن علوم اسلامی و دینی نیز با توجه و حساسیت بیشتری توسط اساتید ین مدارس که عموما از نیروهای بازنشسته آموزش و پرورش هستند ارائه خواهد شد.
نظر شما