۲۹ دی ۱۳۸۸، ۱۵:۴۳

سروری در گفتگو با مهر:

برگزاری مناظره ها دیرهنگام اما شایسته است/ مناظره ها تخصصی‌تر شود

برگزاری مناظره ها دیرهنگام اما شایسته است/ مناظره ها تخصصی‌تر شود

نماینده مردم تهران برگزاری مناظره ها از رسانه ملی را اقدامی دیر هنگام اما شایسته خواند و گفت: باید به صدا و سیما فرصت داد تا نقاط ضعف را برطرف کند زیرا برخی نسبت به این برنامه موضع گیری سیاسی دارند و مطالب غیرهماهنگی را عنوان می کنند.

پرویز سروری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به سئوالی در خصوص راهکارهای برگزاری بهتر مناظره های تلویزیونی، اظهار داشت: برگزاری مناظره ها و گفتگوها از تدابیری بود که رهبر معظم انقلاب از همان روزهای اول اغتشاشات عنوان کردند و تصور می کنم اگر صدا و سیما سریعتر اقدام به برگزاری این برنامه ها می کرد، اطلاع رسانی مناسب تر و شفافتری در اختیار مردم قرار می گرفت.

وی این اقدام رسانه ملی را شایسته خواند و افزود: مناظره ها می تواند حقایق و منطقی که پشت هر عملی وجود دارد را به مردم نشان دهد و ادامه این روند حتما آثار مثبتی در برخواهد داشت.

سروری ادامه داد: اگر صدا و سیما به نحو مناسبتر و تخصصی تری این برنامه را اداره کند، بهتر است به گونه ای که در ابعاد اقتصادی از شخصیتهای تاثیرگذار اقتصادی استفاده کند زیرا گاه مشاهده می شود که افرادی که شناخت کافی از مسائل اقتصادی ندارند مباحثی را به طور احساسی مطرح می کنند و این مناسب نیست.  

نماینده مردم تهران همچنین گفت: افرادی که در مناظره ها شرکت می کنند باید بدانند که می توانند با رفتار درست زمینه های یک اقدام مناسب را بیشتر فراهم کنند زیرا طرح موضوعات احساسی و تحریک آمیز و ارائه آمار و اطلاعات غلط و غیرواقعی باعث می شود توجه مردم به این موضوعات کاهش یابد لذا همه می توانند در بهتر برگزار شدن این مناظره ها نقش داشته باشند.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص بی طرفی صدا و سیما و مجری در این مناظره ها، تاکید کرد: در این برنامه رفتار جانبدارانه ای از صدا و سیما مشاهده نکرده ام و حتی اعتراض بخشی از مردم به صدا وسیما بر این مبنا قرار دارد که با برگزاری این برنامه فرصتی را برای اغتشاشگران ایجاد کرده است.

سروری اضافه کرد: البته رسانه ملی شاید بتواند مجریان قوی تری را برای این برنامه انتخاب کند اما باید توجه داشت که این مناظره کنندگان هستند که می توانند بیشترین ارتباط را با افکار عمومی برقرار کنند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه باید به صدا و سیما در این خصوص فرصت داد، گفت: صدا و سیما باید نقاط ضعف را برطرف کند زیرا برخی نسبت به این برنامه موضع گیری سیاسی دارند و مطالب غیرهماهنگی را عنوان می کنند.  

وی همچنین در پاسخ به سئوال دیگری در خصوص اعلام پایگاه فکری و سیاسی میهمانان مناظره ها، تصریح کرد: اگر پایگاه سیاسی این افراد اعلام شود در شناخت مردم نسبت به مسائل موثرتر خواهد بود به شرط آنکه این اشخاص به عنوان نماینده گروه ، جریان یا حزب خود در این برنامه شرکت کرده باشند نه اینکه حرفها و عقاید خود را عنوان کنند و سپس آن حزب اعلام کند که این شخص از سوی حزب سخن نگفته است.  

سروری با بیان اینکه در کشور ما موضوعی به عنوان یک حزب منسجم وجود ندارد، گفت: گاه مشاهده می شود که اعضای یک حزب از مواضع حزب خود مطلع نیستند و به بیان مواضع کلی می پردازند به گونه ای که بسیاری از اعضای حزب اعتمادملی در انتخابات اخیر به میرحسین موسوی رای دادند که این مسئله در احزاب هیچ جای دنیا قابل توجیه نیست.

کد خبر 1019306

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha