پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ دی ۱۳۸۸، ۱۴:۳۸

سالار عقیلی درگفتگوبامهر:

نوازنده های ارکسترملی بلاتکلیف هستند

نوازنده های ارکسترملی بلاتکلیف هستند

تعطیلی ارکستر موسیقی ملی نوعی بلاتکلیفی و سردرگمی را برای اعضای ارکستر به وجود آورده است.

سالارعقیلی خواننده ارکستر موسیقی ملی ضمن ابراز نگرانی از وضعیت پیش آمده برای این ارکستر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : ارکسترموسیقی ملی به رهبری فرهاد فخرالدینی یکی از فعال ترین و تاثیرگذارترین ارکسترهای موسیقی بود که متاسفانه هفت ماه است که در حالت تعطیلی به سرمی برد که این تعطیلی به قطعا به نفع هنر و فرهنگ نیست.

وی در ادامه افزود : ارکستر موسیقی ملی در طول سال ده کنسرت در تهران و شهرستان برگزار می کرد و من به عنوان یکی ازخواننده ها، این ارکستر را همراهی می کردم اما هفت ماه است که هیچ کنسرتی برگزار نشده است در نتیجه عوامل این ارکستربه نوعی بی کار شده اند.

این خواننده ارکستر ملی در ادامه خاطر نشان کرد : ارکستر ملی بدون فرها فخرالدینی اعتبار ندارد اما متاسفانه طبق آخرین دیداری که با ایشان داشتم عنوان کرد که علیرغم اصرار مسئولان مبنی بر بازگشت به ارکستر به هیچ عنوان حاضر به همکاری مجدد نیست؛ به عقیده من چنین تصمیمی یک آسیب جبران ناپذیر در حوزه موسیقی است.  

عقیلی در پایان به تو کنسرت خود همراه با گروه دستان در بهار سال آینده خبر داد و گفت : فروردین سال آینده تور کنسرتی با گروه دستان در اروپا دارم که از اتریش و آلمان آغاز می شود؛ در این اجرا قطعات آلبوم "به نام گلسرخ" براساس اشعار شفیعی کدکنی با آهنگسازی حمید متبسم اجرا می شود.

کد خبر 1019980

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha