پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ دی ۱۳۸۸، ۹:۴۷

53 درصد تعاونی های بانوان در گلستان مربوط به بخش کشاورزی است

53 درصد تعاونی های بانوان در گلستان مربوط به بخش کشاورزی است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تعاون گلستان گفت: 53 درصد معادل هزار و 600 تعاونی زنان استان گلستان در بخش کشاورزی فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علیرضا بصیری شامگاه سه شنبه در گردهمایی تعاونی های بانوان استان در این اداره کل افزود: 33 درصد تعاونی های استان در بخش صنعت و 13 درصد در بخش خدمات مشول هستند و 15 هزار نفر از بانوان استان در این تعاونی ها عضویت دارند.

وی اظهار داشت: در مجموع تعاونی های بانوان استان برای چهار هزار و 500 نفر شغل ایجاد کرده اند و با رفع موانع زیرساختی بخش تعاون، 15 درصد مشکل اشتغال بخش تعاون رفع می شود.

به گفته بصیری، برای تحقق رشد 25 درصدی بخش تعاون نیاز به تعامل و همکاری سایر بخشهاست و باید مشکلات فراروی برطرف شود.

مدیرکل تعاون گلستان بیان داشت: برای یافتن جایگاه تعاون، افزایش اعتبار، حمایت از فعالان این بخش، آموزش و ارتقای دانش اهمیت بسزایی دارد.

مدیرکل امور بانوان استانداری گلستان نیز گفت: فراهم کردن زمینه خودباوری، تقویت روحیه همکاری و ایجاد فرصتهای شغلی از جمله فواید تعاونی های بانوان است.

نصرت بابایی افزود:برگزاری دوره های آموزشی، تضمین خرید تولیدات، اصلاح قوانین و توسعه برنامه های حمایتی در راستای رفع مشکلات تعاونی های بانوان امری ضروری است.

در این همایش شماری از مسئولان تعاونی های بانوان گلستان و مشاور امور بانوان وزارت تعاون شرکت داشتند.

کد خبر 1020432

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha