پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ دی ۱۳۸۸، ۱۰:۵۵

برای اولین بار در خاورمیانه؛

دفع آلاینده های PCB دار در سیمان صوفیان تبریز راه اندازی شد

دفع آلاینده های PCB دار در سیمان صوفیان تبریز راه اندازی شد

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان تبریز اعلام کرد: این شرکت برای نخستین بار در خاورمیانه موفق به دفع آلاینده های PBC دار شد.

محمدباقر عالی در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: برای دفع این آلاینده‌ها در کشور تکنولوژی مناسب وجود نداشت اما کارشناسان این شرکت موفق شدند با همکاری مسئولان فنی محیط زیست و با آزمایش های آنلاین به این تکنولوژی در استان دست یابند.

وی با اشاره به این نکته که امروزه وجود نخاله های ساختمانی در کلانشهرهایی که فعالیت اقتصادی و صنعتی زیادی دارند به یک معضل تبدیل شده است، گفت: با سرمایه گذاری های انجام شده در شرکت سیمان صوفیان از نخاله های تفکیک نشده شهر تبریز استفاده می کنیم.

عالی ادامه داد: برای این منظور اعلام آمادگی برای همکاری با شهرداری کرده ایم اما تاکنون از طرف شورا و شهرداری اقدام عملی در این رابطه انجام نگرفته است.

مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان با بیان اینکه این مجموعه 2.5 درصد مصرف برق استان را به خود اختصاص می دهد اظهار داشت: به علت استفاده بالای مازوت در این شرکت با هزینه دو میلیارد و 500 میلیون تومان تمام مشعلهای شرکت تبدیل به دوگانه سوز شد.

عالی با اشاره به خاصیت آلایندگی کارخانه های سیمان به فعالیت های انجام شده برای کاهش میزان آلودگی های زیست محیطی این مجموعه اشاره کرد و گفت: در داخل شرکت 25 هکتار فضای سبز وجود دارد و به ازای هر تن مواد اولیه برداشته شده از شرکت دو اصله نهال کاشته می شود.

وی استفاده از گرمای گاز خروجی شرکت سیمان صوفیان به عنوان انرژی در تولیدات این شرکت را از برنامه های آتی آن دانست و افزود: قرار است لجنهای نفتی پالایشگاه تبریز را در کارخانه مورد استفاده قرار دهیم.

دکتر عالی احداث تصفیه خانه انسانی را از دیگر برنامه های شرکت سیمان صوفیان نامید و گفت: این تصفیه خانه با همکاری سازمان محیط زیست استان با صرف 350 میلیون تومان سرمایه احداث شده و در ایام دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان همچنین یادآور شد: افزایش تولیدات یکی از واحدهای این شرکت از هزار تن به سه هزار تن همزمان با کاهش 35 درصدی مصرف انرژی موفقیت دیگری در این مجموعه به شمار می رود.

عالی با بیان اینکه براساس پیمان کیوتو به ازای کاهش هر کیلوگرم CO2 به جو، به کشورهای در حال توسعه کمک سرمایه گذاری می شود گفت: تاکنون در ایران هیچ شرکتی موفق به فروش CO2 تصفیه شده، نشده بود اما شرکت سیمان صوفیان موفق به این کار شد.

وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود در آینده این مبلغ به 20 تا 25 دلار برسد تصریح کرد: در صورت موفقیت برای انجام این کار و کسب منافع مالی حاصله از عدم وارد کردن CO2 به جو سرمایه گذاری خوبی از بورس خرید و فروش CO2 به استان فراهم آوریم.

کد خبر 1020586

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha