به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، غلامحسین بلندیان چهارشنبه شب در جمع مدیران دستگاه های اجرایی استان لرستان اظهار داشت: رویکرد سازمان بازرسی، توسعه کشور و بسیج مدیران برای تحقق سند چشم انداز است.
وی با تاکید بر اینکه سازمان بازرسی به دنبال شناسایی و برخورد با عواملی که در مقابل توسعه هستند می باشد، عنوان کرد: اولین عنصر و مهمترین عنصر در مقابل توسعه فساد است که باید شناسایی و برخورد لازم در این زمینه صورت گیرد.
رویکرد جدی سازمان بازرسی برای مقابله با فساد
معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان بازرسی کشور تصریح کرد: در سال آینده عمده برنامه این سازمان مقابله با فساد با رویکرد توسعه است.
سازمان بازرسی هر عاملی را که در سیستم اداری، مالی و اقتصادی کشور بخواهد تولید چالش به معنای فساد کند با اختیاراتی که دارد به شدت با آنها برخورد می کند |
معاون بازرسی کشور |
وی با اشاره به متن قانون و وظایف سازمان بازرسی، افزود: مطابق اصل 174 قانون اساسی دو وظیفه نظارت بر حسن جریان امور کشور و نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقررات از جمله وظایف سازمان بازرسی است.
معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان بازرسی کشور با تاکید بر اینکه فساد موجب مختل شدن جریان امور در کشور می شود، بیان داشت: سازمان بازرسی در این زمینه اقدامات تاکتیکی را مد نظر دارد و به دنبال افرادی است که برنامه ها را اجرا نمی کنند.
معطلی برنامه چهارم در سال 88 / برنامه پنجم 100 درصد اجرا شود
بلندیان با تاکید بر برنامه های این سازمان برای پاسخگو کردن مدیران غیرپاسخگو، عنوان کرد: نظارت و کنترل سازمان بازرسی در سه بخش قبل از برنامه ریزی، بسترسازی و اجرا متمرکز شده است.
وی با تاکید بر حمایت سازمان بازرسی از مدیران خدمتگزار، فعال و ریسک پذیر، افزود: این سازمان به دنبال این است که در سال 89 قدم های بزرگی در این حوزه بردارد.
معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان بازرسی کشور با اشاره به معطلی های به وجود آمده در سال جاری در زمینه برنامه چهارم توسعه، گفت: در این مدت کشور مشغول چیزی شد که نباید می شد.
بلندیان با تاکید بر اجرای برنامه پنجم، افزود: سازمان بازرسی به دنبال این است که با وجود نقصان ها در برنامه چهارم برنامه پنجم در مدت زمان پنج سال با موفقیت 100 درصد اجرا شود.
دشمن به دنبال جریان سازی جاسوسی است
معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان بازرسی کشور در ادامه سخنان خود با اشاره به برنامه های دشمنان برای خلل در روند امور کشور، گفت: دشمنان امروز به دنبال ایجاد "جریانهای جاسوسی" در کشور هستند.
بلندیان با تاکید بر اینکه امروز دیگر جاسوسی ها به صورت "نقطه ای" نیست، عنوان کرد: ما برای مقابله با این جریانسازی جاسوسی باید جریان کارآفرینی، اثربخشی و بهره دهی را در کشور ایجاد کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح شرایط کنونی کشور، عنوان کرد: آنچه مسلم است نظام جمهوری اسلامی ایران با توجه به ویژگیهای خاص خود که استکبارستیزی و طرفداری از مستضعفین و محرومین در سراسر دنیا است طبیعی است که همواره با چالشهای جدی روبرو باشد.
حوادث بعد از انتخابات و عقب ماندگی کشور از توسعه
معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان بازرسی کشور با تاکید بر اینکه این چالشها تمام شدنی نیست، ادامه داد: قانون اساسی به عنوان مانیفست جمهوری اسلامی نیز ما را در این جهت هدایت می کند.
بلندیان با تاکید بر اینکه دشمنی استکبار با کشور ما قابل انکار نیست، یادآور شد: از ابتدای انقلاب تاکنون مهم ترین هدف استکبار این است که نظام جمهوری اسلامی را از کارایی ساقط کند و اثربخشی آن را خنثی کند.
وی با اشاره به حوادث رخ داده بعد از انتخابات ریاست جمهوری، خاطرنشان کرد: دشمنان در شش هفت ماه اول سال بعد از جریان انتخابات به گونه ای ما را درگیر مسائلی کردند که که هدف اصلی ما که توسعه کشور است را خنثی کنند.
ایستادن فلسفه سیاسی نظام جمهوری اسلامی در مقابل فلسفه سیاسی حاکم بر دنیا
این استاد دانشگاه با اشاره به "فلسفه سیاسی" جمهوری اسلامی، یادآور شد: جمهوری اسلامی یک فلسفه سیاسی دارد که دقیقا این فلسفه در مقابل فلسفه سیاسی حاکم بر دنیا ایستاد است.
فلسفه سیاسی حاکم بر دنیا امروز "مارکسیسم" نیست بلکه "لیبرالیسم" با مشخصات و ویژگیهای خاص خودش است |
وی با تشریح ویژگیهای لیبرالیسم، یادآور شد: در این فلسفه سیاسی بر برتری "آزادی" بر "عدالت اجتماعی" تاکید شده است که این امر نقطه مقابل فلسفه سیاسی نظام جمهوری اسلامی است.
معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان بازرسی کشور با تاکید بر اینکه ما در نظارم جمهوری اسلامی به دنبال فلسفه قیام پیامبران هستیم، عنوان کرد: فلسفه سیاسی ما بر مبنای عدالت است و هیچ چیز را بر این موضوع ترجیح نمی دهیم.
بلندیان با اشاره به ارتباط حکومت، حاکمیت و رهبری در نظام جمهوری اسلامی، افزود: در هیچ نظام سیاسی و مکتب فلسفی این ارتباط وجود ندارد و هیچ مکتبی افتخار مکتب اسلام در حکومت را ندارد.
عقب ماندگی برنامه چهارم جبران شود
وی با اشاره به جایگاه مرکزی رهبری در نظام جمهوری اسلامی به برخی شاخص های رهبر در روایات و احادیث اشاره و تصریح کرد: این فلسفه سیاسی با این قدرت و عظمت در دنیا در مصاف با دیگر فلسفه ها قرار گرفته است.
معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان بازرسی کشور با اشاره به فعالیت تئورسین های دولت های استکباری از جمله آمریکا پیرامون فلسفه اسلامی، افزود: آنها به دنبال این هستند که چه چالشی را می توان از این فلسفه استخراج کرد که عدم کارایی آن را به اثبات برسانند.
بلندیان با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصتهای به وجود آمده در کشور از انتخابات به عنوان یک "فرصت گرانبها" یاد کرد و گفت: اما دشمنان به دنبال این بودند که از این فرصت به عنوان چالش استفاده کنند که نتوانستند.
وی با اشاره به عقب ماندگی های کشور در سال جاری، به وضعیت برنامه چهارم توسعه اشاره کرد و گفت: ما باید تلاش کنیم در چند ماه باقی مانده به پایان برنامه چهارم توسعه بخشی از این عقب ماندگیها را جبران کنیم.
نظر شما