به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، یونس فاتح پیش از ظهر پنجشنبه در دیدار اعضای هیئت علمی حوزه هنری آذربایجان شرقی از کندوان افزود: مهمترین نیاز موجود برای تسهیل رفت و آمد گردشگران، احداث بزرگراه چهار بانده به کندوان است.
وی با بیان اینکه راه باریکه منتهی به کندوان پاسخگوی نیازهای موجود نیست، اظهار داشت: در فصول پیک سفر در ایام تابستان، ترافیک سنگین در این مسیر ضمن ایجاد نارضاتی، موجب انصراف برخی از مسافران از سفر به این منطقه می شود.
فاتح همچنین ساخت و سازهای غیرمجاز اطراف جاده کندوان را از دیگر معضلات منطقه خواند و افزود: تمام ساخت و سازهای غیرمجاز و تصرف های غیرقانونی در مسیر جمع آوری می شود.
فرماندار اسکو همچنین ضمن انتقاد از تغییر معماری و ساخت و سازهای مغایر با چهره کندوان گفت: متاسفانه در سالیان گذشته به دلیل نبود نظارت کافی، ساخت و سازهائی مغایر و ناسازگار با معماری منطقه صورت گرفته که به زیان آینده کندوان است.
وی با بیان اینکه گردشگران به خاطر معماری ویژه سنگی و خانه های کله قندی، این روستا را هدف گردشگری قرار می دهند افزود: طرحی در حال تدوین است که تمام ساخت و سازهای مغایر با معماری کندوان تخریب و چهره این روستای تاریخی اصلاح می شود.
یونس فاتح با اشاره به کشف دو روستای مدفون در زیر خاک در جوار کندوان گفت: با حفاری های باستان شناسی، روستای زیرزمینی یاد شده نیز از دل خاک بیرون آمده و به مجموعه کندوان افزوده خواهد شد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه برای توسعه کندوان نیازمند ایده های نو از طرف اهالی فرهنگ و هنر هستیم، افزود: هیئت علمی حوزه هنری در طراحی و اجرای پروژه های مختلف در این منطقه کمک بزرگی خواهند بود.
وی با بیان اینکه از امکانات و پتانسیلهای کندوان استفاده بهینه نشده است، افزود: از 12 آب معدنی سالم، بهداشتی و درمانی کندوان تنها از یک چشمه استفاده شده و بقیه به هدر می رود.
فرماندار اسکو با بیان اینکه با بحران ایده پردازی در حوزه گردشگری مواجه هستیم از هرگونه ایده نو و ابتکاری برای توسعه کندوان استقبال کرد و گفت: تولید فیلم، عکس، ساخت تندیس، نقاشی و راه اندازی پایگاه ثابت فروش صنایع دستی بومی در برنامه فرمانداری اسکو قرار دارد.
نظر شما