پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ بهمن ۱۳۸۸، ۱۵:۴۴

اعتبار 300 میلیارد تومانی بندر امیرآباد مازندران محقق نشد

اعتبار 300 میلیارد تومانی بندر امیرآباد مازندران محقق نشد

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شرق مازندران در خانه ملت با اشاره به اینکه وزیر اقتصاد قول تخصیص 300 میلیارد تومان برای توسعه بندر امیرآباد داده، اظهار داشت: متاسفانه این اعتبار تخصیص نیافته است.

به گزارش خبرنگار مهر در بهشهر، احمد علی مقیمی ظهر پنج شنبه در همایش توسعه شهرستان در حسینیه قتلگاه این شهرستان افزود: در حوزه انتخابیه شرق مازندران برنامه ها و کارهای عمرانی و زیر بنایی مناسبی انجام شده است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به ساخت و ساز پالایشگاه نفت در بهشهر اظهار داشت: پالایشگاه نفت حسین آباد بهشهر هیچ گونه مانع قانونی برای احداث ندارد و توسط قرارگاه خاتم عملیاتی شده است.

مقیمی همچنین خاطرنشان کرد: بهشهر فاقد آب مطمئن بوده که به رغم رایزنی های انجام شده و مطالعه در بخش مرکزی و شرق بهشهر هنوز مشکل کمبود  آب در این شهرستان وجود دارد.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس با بیان اینکه حفاری شمال در بهشهر ماندگار است، افزود: در این شرکت 30 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و شناور تازه به لکه نفتی رسیده که نمی تواند این جایگاه را از دست دهد.

مقیمی بیان داشت: این شناور در حال حاضر در عمق 70 متری در حال حفر است که به 600 متر خواهد رسید.

وی گفت: منطقه بهشهر منطقه انرژی بوده که باید دید مسئولان استان نیز در این حوزه معطوف شود.

وی خاطرنشان کرد: بندر فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری بوده که با دارا بودن هشت سکو برای پهلوگیری کشتی، هفت سکوی دیگر نیز در سال 89 ایجاد و کارخانجات ذوب فولاد با جذب 350 نیروی کار، کاغذسازی با جذب 600 نیرو و کارخانه گچ گیبس با تولید روزانه 150 تن گچ نقش مهمی در کاهش نرخ بیکاری خواهد داشت.

کد خبر 1021260

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha