پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ بهمن ۱۳۸۸، ۱۳:۵۷

طبرسی:

ششم بهمن هر سال یادآور شکست دشمن توسط مردم "هزار سنگر آمل" است

ششم بهمن هر سال یادآور شکست دشمن توسط مردم "هزار سنگر آمل" است

ساری - خبرگزاری مهر: امام جمعه ساری با اشاره به رشادت های رزمندگان آمل در تثبیت انقلاب اظهار داشت: مردم هزار سنگر آمل در ششم بهمن 1360 با استقامت جوانمردانه خود دشمن زبون را رسوا کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی در خطبه های نماز جمعه ساری افزود: کمونیست ها، چپی ها، فداییان خلق و حزب توده در جنگل آمل فرزندان این مرز و بوم را به شهادت رسانده اند.

وی خاطرنشان کرد: مردم آمل با ایجاد هزار سنگر در معابر شهر نسبت به خروج دشمن از آمل اقدام کرده و این بار نیز دشمن را در دنیا رسوا کرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه مردم آمل نقش اساسی در بیداری و خروج دشمنان از کشور داشتند، تصریح کرد: رشادت آملی ها در حدی بود که امام خمینی (ره) از قیام و رشادتهای وصف ناپذیر مردم آمل قدردانی کردند.

طبرسی با بیان اینکه قیام مردم آمل در وصیتنامه معمار کبیر انقلاب درج شده است، یادآور شد: مردم مازندران برای نخستین بار در سالروز حماسه ششم بهمن با رهبر معظم انقلاب دیدار می کنند.

وی با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم برای دیدار با مقام معظم رهبری افزود: بر اساس سازماندهی مردمی صورت گرفته تعداد چهار هزار و 500 نفر از مردم آمل و دیگر مناطق مازندران ششم بهمن 88 با رهبری عظیم الشان جهان اسلام تجدید بیعت خواهند کرد.

خطیب جمعه مرکز استان در ادامه با تاکید بر مشارکت بیشتر خواص و نخبگان در تصمیم گیری های توسعه ای کشور افزود: فتنه گران به رغم همه توطئه های پس از انتخابات خوار، ذلیل و شکست خورده شده اند.

طبرسی با اشاره به حماسه 9 دی گفت: فتنه گران دیگر اجازه فتنه گری و توطئه ها را در ایران اسلامی به خود نخواهند داد زیرا که این عده مشت محکمی از ملت ایران و خون های پاک شهدا خواهند خورد.

نماینده ولی فقیه در مازندران ضمن تبریک ولادت امام موسی کاظم(ع) افزود: مومنین آسایش و توبه هنگام مرگ و عفو و بخشش روز حساب را از امام هفتم شیعیان آموختند.

وی با تاکید بر اینکه خطبا و روحانیون در مجالس وعظ و عزاداری های ماه صفر باید شهادت طلبی یاران امام حسین (ع) و صحرای کربلا را برای مومنین بازگو کنند، افزود: سجده های شبانه امام موسی کاظم باید در بین مسلمین ترویج شود.

بیش از 30 تریبون نمازجمعه در مازندران مردم را با احکام سیاسی و عبادی روز کشور و استان آشنا می سازند.

کد خبر 1021559

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha