پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ بهمن ۱۳۸۸، ۱۱:۳۷

قرائتی خبر داد:

دوره آموزشی مهارت‌های بیان تفسیر در قم آغاز شد

دوره آموزشی مهارت‌های بیان تفسیر در قم آغاز شد

قم - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد تفسیر استان قم از آغاز دوره آموزشی مهارت‌های بیان تفسیر ویژه طلاب در این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام علی اصغر قرائتی در گفتگو با خبرنگار مهر در قم اظهار داشت: این دوره آموزشی به مدت یک سال برگزار می‌شود و طی آن طلاب علوم دینی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم را فرا می‌گیرند.

وی اتمام بخش زیادی از دروس سطح سه حوزه را یکی از مهم‌ترین شرایط جذب طلاب در این دوره آموزشی برشمرد و اضافه کرد: حدود 30 نفر از طلاب برای شرکت در این دوره آموزشی اقدام به ثبت نام کردند که پس از انجام مصاحبه شفاهی، 22 نفر از آنها پذیرفته شدند و اکنون در حال فراگیری این مهارت‌ها هستند.

حجت‌الاسلام قرائتی تصریح کرد: تاکنون چهار دوره آموزشی مهارت‌های بیان تفسیر در قم برگزار شد و این پنجمین دوره‌ای است که در حال برگزاری است.

دوره آموزشی تربیت مدرس قرآن کریم برگزار می‌شود

رئیس ستاد تفسیر قم از برگزاری یک دوره آموزشی تربیت مدرس قرآن کریم خبر داد و گفت: شرکت کنندگان در این دوره آموزشی را فارغ‌التحصیلان دوره‌های اول‏، دوم و سوم دوره مهارت‌های بیان تفسیر تشکیل می‌دادند.

وی اظهار داشت: تعداد قابل توجهی از این افراد برای شرکت در دوره تربیت مدرس ثبت نام کرده بودند که در نهایت 15 نفر از آنها پس از انجام گزینش‌های لازم پذیرش شدند.

قرائتی ترویج دین را رسالت اصلی حوزه برشمرد و در مورد ضرورت برگزاری این دوره‌های آموزشی گفت: قرآن متن اصلی دین است که برای ترویج آن باید از راه و روش و شیوه‌های روز بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تبلیغاتی که در راستای مهجوریت‌زدایی از قرآن کریم انجام شد، مفسران زیادی با سلیقه‌های مختلف در کشور فعالیت می‌کنند که این تحرک علمی امیدوارکننده است.

قرائتی اظهار داشت: البته در این زمینه خلاء‌هایی وجود دارد که امیدواریم این خلاء‌ها با فعالیت بیشتر نخبگان حوزه پر شود.

کد خبر 1021943

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha