۴ بهمن ۱۳۸۸، ۱۲:۳۶

تعریف درآمد پایدار برای شهرداری سنندج باید متناسب با موقعیت شهر باشد

سنندج - خبرگزاری مهر: شهردار سنندج گفت: تعریف درآمد پایدار برای شهرداری سنندج باید پایدار و مبتنی بر مسائل علمی و موقعیت شهر باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، فریدون پوررضایی صبح یکشنبه در جلسه شورای درآمد شهرداری سنندج اظهار داشت: تعریف درآمد پایدار برای شهرداری باید علمی و با بررسی پتانسیل های موجود اقتصاد شهری و متناسب با موقعیت اقتصادی و اجتماعی و همسو با وضعیت حقوقی شهرداری باشد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیشترین منابع درآمدی شهرداری سنندج عوارض ساخت و ساز ساختمانی است که این مهم نمی تواند درآمدی پایدار به حساب آید چرا که میزان تحقق آن به عوامل دیگری وابسته است.

شهردار سنندج یادآور شد: اعضای شورای شهر سنندج و کارشناسان شهرداری باید با همفکری صاحب نظران این حوزه متناسب با موقعیت اقتصادی، اجتماعی، جغرافیایی و انجام طرح های عمرانی در شهر با مشارکت بخش خصوصی کدهای درآمدی پایدار برای شهرداری تعریف کنند.

پورضایی با اشاره به افزایش سرانه درآمد شهرداری سنندج باجذب اعتبارات ملی طی دو سال اخیر از 550 هزار ریال به 850 هزار ریال گفت: شهرداری سنندج با این رقم سرانه درآمد در حال حاضر در ردیف استانهای بیست و هشتم کشور قرار دارد.

وی افزود: برای رفع مشکلات شهری و اجرای طرح های عمرانی موثر در شهر این رقم درآمد سرانه باید حداقل به 200 هزار تومان برسد که البته با توجه به شرایط کنونی این مهم امکان پذیر نخواهد بود.

شهردار سنندج خاطرنشان کرد: تعامل و همکاری دیگر سازمانها و دستگاه های اجرایی سطح شهر در پرداخت بدهی های خود به شهرداری برای توسعه و عمران شهری امری لازم و ضروری است که امیدواریم بیش از این مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

معاون اداری و مالی شهرداری سنندج در این جلسه درآمد وصولی نه ماهه نخست سال جاری شهرداری را بیش از 151 میلیارد و 900 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این رقم درآمدی نسبت به متمم و اصلاحیه بودجه سال جاری 5.6 درصد افزایش نشان می دهد.

شمس الدین ساعد با اشاره به وجود رکود بازار در بخش ساخت و ساز در سطح شهر از کاهش 10 درصدی درآمد شهرداری از این کد درآمدی نسبت به متمم بودجه خبر داد .

وی اساسی ترین عامل افزایش درآمد شهرداری سنندج را در 9 ماهه نخست سال جاری وصول مطالبات گذشته شهرداری بیان کرد.

معاون اداری و مالی شهردار سنندج اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 38 میلیون ریال چک برگشی و بلامحل مربوط به سنوات گذشته در بخش مالی شهرداری موجود است که برای وصول آن با بهره گیری از ساز و کارهای قانونی برنامه ریزی دقیقی انجام گرفته است.

ساعد با اشاره به کاهش درآمد سازمانهای تابعه شهرداری سنندج نسبت به بودجه مصوب شورای اسلامی شهر در 9 ماهه نخست سال جاری افزود: مدیران سازمانها باید در وصول درآمد های خود تلاش بیشتری داشته باشند.

کد خبر 1022667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha